Breaking News
25 Οκτωβρίου 2017

Εκτός για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, ντέρμπι Άρη με Πανιώνιο

 

Με αμείωτο… ρυθμό συνεχίζεται η δράση στον δεύτερο τη τάξει θεσμό του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Έπειτα από τα ματς της Τρίτης (24/10) όπου ο Παναθηναϊκός πέρασε 2-1 από την Καρδίτσα κόντρα στη Αναγέννηση, τις εύκολες νίκες για ΠΑΣ Γιάννινα, Κέρκυρα και Λεβαδειακό κόντρα σε Παναιγιάλειο, Σπάρτη και Αιγινιακό αντίστοιχα και την επικράτηση της Λαμίας κόντρα στην Καλλιθέα, η δράση συνεχίζεται με έξι ματς.

Η… αρχή θα γίνει στις 15:00 στη Νίκαια, όπου ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον τυπικά γηπεδούχο Αχαρναϊκό. Οι «ερυθρόλευκοι» με νίκη εξασφαλίζουν την πρόκρισή τους, ενώ κάτι ανάλογο ισχύει και για τον ΠΑΟΚ που αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Απόλλωνα Πόντου στις 19:30, στο ματς που θα ρίξει την αυλαία της δεύτερης μέρας της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων.

Νωρίτερα, στο Ηράκλειο, ο Εργοτέλης θα παίξει κόντρα στην Ξάνθη, ενώ στις 17:15 ακολουθούν τα παιχνίδια του Παναιτωλικού με τον Πανσερραϊκού, της Λάρισας με την Παναχαϊκή και ξεχωρίζει η «μάχη» του Άρη με τον Πανιώνιο στο «Κλ. Βικελίδης».

Συνοπτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

15:00 Αχαρναϊκός - Ολυμπιακός (5ος όμιλος)
15:00 Εργοτέλης - Ξάνθη (6ος όμιλος)
17:15 Παναιτωλικός - Πανσερραϊκός (6ος όμιλος)
17:15 Άρης - Πανιώνιος (7ος όμιλος)
17:15 Λάρισα - Παναχαϊκή (8ος όμιλος)
19:30 Απόλλων Πόντου - ΠΑΟΚ (2ος όμιλος)
onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics