Breaking News
25 Οκτωβρίου 2017

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε να χάνει στην Καρδίτσα από την Αναγέννηση αλλά με γκολ των Μουνιέ και Μολίνς (91') πήρε τη νίκη.

 

Για άλλη μια φορά ο Παναθηναϊκός ήταν… τραγικός έκτος έδρας, βρέθηκε να χάνει 1-0 από την Αναγέννηση Καρδίτσας της Football League αλλά κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση και να πάρει νίκη 2-1 που τον στέλνει στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι «πράσινοι» βρήκαν γκολ στο 52’ με τον Μουνιέ και στο 91’ με τον Μολίνς που… επιστρατεύτηκε στην τελευταία μισή ώρα από τον Ουζουνίδη, έτσι ώστε το «τριφύλλι» να πάρει την πρόκριση και να συγκεντρωθεί από εδώ και πέρα στο ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ που ακολουθεί το Σάββατο.

Ο Παναθηναϊκός μετά από δυο ματς Κυπέλλου έχει 6 βαθμούς κι επί της ουσίας έχει προκριθεί στην επόμενη φάση. Τελευταίο ματς για τη φάση των ομίλων θα είναι αυτό με την Παναχαϊκή στην Πάτρα. Πλέον αυτό που μετράει για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη είναι να… συνέλθει αγωνιστικά γιατί για ακόμα μια φορά η εικόνα της δεν ήταν καθόλου καλή μακριά από τη Λεωφόρο. Το Σάββατο υπάρχει το ντέρμπι των… ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ στη Λεωφόρο και προφανώς οι «πράσινοι» εκτός από διαφορετική σύνθεση θα πρέπει να έχουν και άλλη εικόνα για να καταφέρουν να πάρουν τη νίκη που θα είναι ιδιαίτερα σημαντική τόσο για βαθμολογικούς όσο και για ψυχολογικούς λόγους…

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Βαζάκας): Γκέκας, Καρίκι, Κισκαμπάνης, Θεοδωρακάκης, Κωνσταντινόπουλος, Μπιτέλης, Σουντουρά, Σταματάκης, Πλαβούκος (56' Χατζάρας), Ποζατζίδης, Τζέκος (84' Κονέ).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ουζουνίδης): Διούδης, Γιοχάνσον, Ινσούα, Αυλωνίτης, Ευαγγέλου, Σιλά, Δώνης (79' Μπουζούκης), Μουνιέ, Καμπέσας, Χατζηγιοβάνης (59' Λουντ), Πίσπας (69' Πίσπας).

onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics