Breaking News
27 Νοεμβρίου 2017

Σε δεύτερη μοίρα περνά τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή το Κύπελλο για τον Απόλλωνα Σμύρνης δεδομένου ότι καίγεται για βαθμούς στο πρωτάθλημα προκειμένου να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

 

Με την προπόνηση της Δευτέρας (27/11) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και στη συνέχεια ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία έχει πολλές διαφοροποιήσεις συγκριτικά με το παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στη Λαμία.

Τσόβιτς, Κούρος, Κύργιας, Ανιέτε, Κονέ, Μάατσι και Καστιγέχος θα πάρουν ανάσες, ενώ εκτός παραμένει ο τραυματίας Μπαρτολίνι. Παίκτες όπως οι Χουάντερσον, Βαλλιάνος, Χουάρες και Μενδρινός αναμένεται να έχουν μία ευκαιρία.

Η αποστολή αποτελείται από τους Χουάντερσον, Μαυρίδη, Ντάσιο, Κοντοέ, Παπάζογλου, Μπιτζιμίν, Βαφέα, Βαλλιάνο, Χουάρεζ, Μπαμπιάρζ, Κατσάρα, Αλμπάνη, Σιατραβάνη, Μάατσεν, Κιταμπάλα, Καλλέργη, Μενδρινό και Ελμπάζ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics