Breaking News
21 Δεκεμβρίου 2017

Η μπάλα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον ΟΦΗ, στο πρώτο παιχνίδι με τον Πανιώνιο για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.


Ο ΟΦΗ αντί να φύγει νικητής από τη Νέα Σμύρνη, καθώς ήταν καλύτερος από τον αντίπαλο του σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και είχε μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρει, τελικά πλήρωσε την έλλειψη συγκέντρωσης και σε δυο λεπτά δέχθηκε δυο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο από τους Γεσίλ στο 77’ και Χατζισαφί στο 78’ και τελικά έχασε το παιχνίδι με 2-0!
«Μαγική εικόνα» η τελική έκβαση του αγώνα, για τα παλικάρια του ΟΦΗ, που έπαιξαν στα ίσια μια απο τις καλύτερες ομάδες της Σούπερ Λίγκ και εδικαιούτο, τουλάχιστον ένα γκολ.
Ο ΟΦΗ είχε δοκάρι με τον Ογκμποε στο 65’ σε μια φάση που ο επιθετικός του ΟΦΗ πήγε να κλέψει τη μπάλα από τον γκολκήπερ Μπαντί, αλλά στάθηκε άτυχος, ενώ στα 30 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, απειλούσε συνεχώς με κόντρα επιθέσεις τον Πανιώνιο και έχασε σημαντικές ευκαιρίες με τους Μάνο (47’), Ογκμποε (55’), Κουτσιανικούλη (61’).
Και αντί να σκοράρει ο ΟΦΗ, τελικά σε δυο λεπτά δέχθηκε δυο γκολ (Γεσίλ 77’ και Χατζισαφί 78’) και η μεγάλη προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ τινάχθηκε στον αέρα.
Να σημειωθεί ότι στα τελευταία λεπτά οι παίκτες του ΟΦΗ έψαξαν το γκολ, που τους έδινε μεγαλύτερες πιθανότητες στη ρεβάνς που θα γίνει στο Ηράκλειο, αλλά ο γκολκήπερ Μπαντής κράτησε το μηδέν με εντυπωσιακή επέμβαση σε σουτ του Μάνου στη γωνία στο 88’.
Το τελικό αποτέλεσμα βρήκε τους παίκτες του ΟΦΗ να διαμαρτύρονται έντονα στο διαιτητή Λάμπρου από την Εύβοια για τις αποφάσεις του.
Ο ΟΦΗ ζητάει δικαιολογημένα πέναλτι σε χέρι του Σιώπη μέσα στην περιοχή στο 42’ μετά από γύρισμα του Ογκμποε, φάση στην οποία ο διαιτητής είπε όχι μέσα σε πολλές διαμαρτυρίες, από τους παίκτες του ΟΦΗ.
Πάντως παρά τις απουσίες τα 14 Ελληνόπουλα του ΟΦΗ που αγωνίστηκαν στη Νέα Σμύρνη έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, έκαναν σπουδαίο παιχνίδι και με πολύ καλή τακτική, αφού εξασφάλισαν το «μηδέν» στο πρώτο ημίχρονο, χτύπησαν στην κόντρα επίθεση στο δεύτερο, αλλά πλήρωσαν το γεγονός ότι δεν σκόραραν πρώτοι και η μπάλα τους έπαιξε άσχημο παιχνίδι, καθώς ο Πανιώνιος σε δυο φάσεις έκανε δυο γκολ και πήρε το παιχνίδι με 2-0, που είναι «πλασματικό» με βάση την εικόνα των δυο ομάδων στο γήπεδο.

Διαιτητής: Λάμπρου (Εύβοιας) 
Βοηθοί: Καμπούρης (Εύβοιας), Κοντιζάς (Πειραιά)
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Μπαντής, Μπανανά, Βλάχος (66' Παπαγεωργίου), Χατζισαφί, Γκιοατά, Κόρμπος, Σαββίδης (71' Σαραμαντάς), Σιώπης (60' Γεσίλ), Μασούρας, Ντουρμισάι, Λάμπρου.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Δερμιτζάκης, Κομεσίδης, Μπολάκης, Ποτουρίδης, Παπαστεριανός, Ρούσσος, Νάστος (89' Φαζός), Μάνος, Παπατόλιος (67' Πουρτουλίδης), Όγκμποε, Κουτσιανικούλης (89' Πλευράκης).

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics