Breaking News
15 Σεπτεμβρίου 2018

Το πρώτο εισιτήριο  για την φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, πήρε ο Ηρόδοτος, επικρατώντας με 3-1, του Κιθαιρώνα Καπαρελλίου στη Θήβα.


Έστω και με άγχος, αλλά και δύο αποβολές, οι παίκτες του Ηροδότου επέβαλλαν το ρυθμό τους, στη Θήβα και πήραν την πρόκριση, στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν.
Το σκορ για τους Κρητικούς άνοιξε, μόλις στο 8’, με τέρμα του Σμυρλή, ωστόσο οι γηπεδούχοι βρήκαν άμεσα την απάντηση και ισοφάρισαν με τον Τσοπανέλη, στο 15’. Από εκεί και πέρα, οι παίκτες του Μανώλη Παπαματθαιάκη πήραν τον έλεγχο και ανέκτησαν το προβάδισμα, στο 40’, με δράστη τον Κασαπάκη.
Παρόμοια εικόνα και στο δεύτερο μέρος, παρά το γεγονός ότι ο Ηρόδοτος έπαιζε με δέκα από το 68’, εξαιτίας αποβολής του Γιαλούση. Οι Κρητικοί αν και... καρδιοχτύπησαν, άντεξαν στην πίεση και στις καθυστερήσεις, ο Φραγκουλάκης έκανε και το τελικό 1-3, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Στα αρνητικά, η δεύτερη αποβολή, αυτή τη φορά του Κασμερίδη, λόγω διαμαρτυρίας, στο 94’.
Οι συνθέσεις:
Κιθαιρών Καπαρελλίου (Σωτήρης Παπαναστασίου): Δημητράς, Σκουρτανιώτης, Σεχάι, Κοτώρoς, Τσέλλος, Κουκούλας, Μαρτιναίος (82' Σταμέλος), Στίλα (63' Κώνστας), Πλακίδας, Τσοπανέλης, Στρατιδάκης.
Ηρόδοτος (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Κασμερίδης, Προβυδάκης, Μπάμπης, Δαμιανάκης, Γιαλούσης, Αυγενικού (57' Μάκο, 76' Μπαλάφας), Μωραΐτης (57' Μασάδο), Σμυρλής, Φραγκουλάκης, Κασαπάκης, Κωνσταντινίδης.
Διαιτητής: Τσουκαλάς (Αθηνών)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics