Breaking News
26 Σεπτεμβρίου 2018

Ενας ΟΦΗ σαφώς βελτιωμένος και μαχητικός και στα 90 λεπτά του αγώνα, άφησε πίσω του την κακή εμφάνιση της περασμένης Κυριακής για το πρωτάθλημα και διεκδίκησε μέχρι το τέλος τη νίκη, κόντρα στην Ξάνθη, για την πρώτη αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος.

 

Το τελικό 0-0 μάλλον αδικεί τον ΟΦΗ, ο οποίος ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και δημιούργησε προυποθέσεις για γκολ με προσπάθειες των Σάσι και Αραβίδη.

Παρά τις κακές καιρικές συνθήκες, ο ΟΦΗ έβαλε τη μπάλα κάτω και αναπτύχθηκε ορθόδοξα απο τα πλάγια.

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου πήρε ένα πολύτιμο βαθμό και έκανε σημαντικό βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος (στον όμιλο είναι 4 ομάδες, η Ξάνθη, ο ΟΦΗ, η Νίκη Βόλου και η Κέρκυρα και περνάνε οι δυο πρώτοι).

Πλέον η προσοχή στρέφεται στο παιχνίδι του Σαββάτου (29/9, 8.30) με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα.

Διαιτητές: Τζοβάρας (Νικολαΐδης, Πάτρας, 4ος Κοτσάνης)

ΞΑΝΘΗ: Ζίβκοβιτς, Αλμέιδα, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Ντουρίτσκοβιτς, Κάστρο, Θιμιάνης, Κίκε (64' Σαρπόνγκ), Φλίσκας, Σουλεϊμάν (75' Γέντριτσεκ), Μελιόπουλος (59' Κοβάσεβιτς).

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Νάστος, Ντίνας, Αραβίδης (70' Boυό), Μιχόγεβιτς, Σασί, Μεγιάδο (61' Παπαστεριανός), Κοροβέσης, Μπολάκης, Νέιρα, Ποτουρίδης.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics