Breaking News
30 Οκτωβρίου 2018

Την πρώτη του νίκη στον 8ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας πέτυχε η ΑΕΛ που επικράτησε με 4-1 του Ηρόδοτου για την 2η αγωνιστική του θεσμού. Οι «βυσσινί» ήταν καλύτεροι και είχαν δοκάρι με τον Μπαργκάν στο 5'. Στο 22' ο Νούνιτς με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι έκανε το 1-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. 

 

Το δεύτερο μέρος ήταν πολύ πιο παραγωγικό και τα γκολ... έπεσαν βροχή. Στο 56' ο Μπραγκάν με ωραίο πλασέ έκανε το 2-0. Εξι λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης ανέβασε κι άλλο το δείκτη του σκορ, εκμεταλλευόμενος το λάθος της άμυνας. Στο 68' ήταν η σειρά του Νούνιτς να πετύχει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και να κάνει το 4-0. 

Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο 79' με τον Μασάδο, ο οποίος ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι. 

ΑΕΛ (Φέστα): Παϊτέρης, Μπέρτος, Γκόλιας, Γκόικοβιτς, Χούμπτσεφ, Μπάλλας (75' Πινακάς), Φατιόν, Κοέφ (60' Χοτζάλι), Νούνιτς, Νούσιος, Μπαργκάν (66' Φρίουι).

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Λυρώνης): Κουράκης, Προβιδάκης (73' Δαμιανάκης), Κασαπάκης, Κοντογιάννης, Μπάμπης, Φραγκουλάκης (71' Αργκιλέσι), Κανδηλάκης, Γιαλούσης, Μασάδο, Κωνσταντινίδης (66' Αμαραντίδης), Μάκο.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics