Breaking News
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 603
11 Ιανουαρίου 2016

Με το δεξί μπήκε η νέα χρονιά για το τμήμα Ξιφασκίας της Γ.Ε.Η. καθώς στο “Κύπελλο Χειμώνα» ο Μάριος Γιακουμάτος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Ο αθλητής του συλλόγου κατάφερε μετά από μια σειρά νικηφόρων αγώνων να προκριθεί στην τελική τετράδα. Στον αγώνα για την πρόκριση του στον τελικό έχασε με μικρή διαφορά από τον μετέπειτα κυπελλούχο Βαγγέλη Μπούκα της Αθηναϊκής Λέσχης και  τελικά βρέθηκε στην τρίτη θέση της γενικής κατάταξης στη Σπάθη Αδρών. Ο Μάριος Γιακουμάτος συνεχίζει να κατέχει την πρώτη θέση της Πανελλήνιας κατάταξης στην κατηγορία της Σπάθης Ανδρών και την πρώτη θέση της κατηγορίας του- Σπάθη Νέων Ανδρών.

Εξαιρετική ήταν η εμφάνιση και της  αθλήτριας της Γ.Ε.Η., Γιούλης Παρασύρη, η οποία αγωνίστηκε σε μεγαλύτερη κατηγορία από τη δική της. Κατάφερε να περάσει στην έκτη θέση της αρχικής κατάταξης και να βρεθεί απευθείας στη τελική 16άδα.Δυστυχώς όμως, στον αγώνα για την είσοδο της στην οκτάδα αποκλείστηκε  και τελικά κατέκτησε την 11η θέση της γενικής κατάταξης.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι Βιβή Ασσαριωτάκη, Εύα Στεφανουδάκη, Μιχάλης Βαρδάκης και Γιώργος Στεφανουδάκης οι οποίοι κατέκτησαν τις 21η , 28η, 26η και 45η  αντίστοιχα. Εδώ πρέπει να σημειωθεί ότι όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, αγωνίστηκαν σε κατηγορία μεγαλύτερη από αυτή που ανήκουν.

Ο προπονητής Σπάθης του συλλόγου Παναγιώτης Τζινιόλης δηλώνει ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τις επιτυχίες των αθλητών και αθλητριών. ” Ξεκινήσαμε θετικά τη νέα χρονιά. Συνεχίζουμε  με σκληρή δουλειά και στοχεύουμε ψηλότερα”

To Δ.Σ. της Γ.Ε.Η. με ανακοίνωσή του συγχαίρει τον Μάριο Γιακουμάτο για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου αλλά και όλους τους αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν στους παραπάνω αγώνες και εκπροσώπησαν επάξια το σύλλογο. Παράλληλα τονίζει: «Ευχαριστούμε την ΑΝΕΚ-BLUE STAR FERRIES για τις μετακινήσεις των αποστολών της Γ.Ε.Η αλλά και τη CYTA HELLAS για την πολύτιμη στήριξη που προσφέρει στην  προετοιμασία του  Μάριου Γιακουμάτου.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Γ.Ε.Η για το μήνα Ιανουάριο συνεχίζονται με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμαπαίδων Παγκορασίδων στις 23-24/1 και τη συμμετοχή του Μάριου Γιακουμάτου στο Παγκόσμιο Κύπελλο στην Πάντοβα της Ιταλίας στις 29-31/1.

Τέλος ενημερώνουμε, όσους επιθυμούν να γνωρίσουν το άθλημα της Ξιφασκίας, ότι ο σύλλογος μας λειτουργεί καθημερινά τμήματα για όλες τις ηλικίες στο Παγκρήτιο Στάδιο Ηρακλείου-θύρα 6 (τηλ.6946490465,6938634060)».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics