Breaking News
20 Δεκεμβρίου 2018

Τεράστια έκπληξη στο Κύπελλο Ελλάδας, με τον Εργοτέλη να κερδίζει 3-2 τον Άρη στο Παγκρήτιο και να προκρίνεται στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Από το 3-0 γύρισαν οι «κίτρινοι» που άγγιξαν την πρόκριση στο 88’ όμως ο Κατσιμήτρος είχε αντίθετη άποψη. 

Ο Εργοτέλης δεν είχε να χάσει τίποτα και κοίταξε κατάματα τον Άρη. Με σφικτή αμυντική γραμμή και αντεπιθέσεις δημιούργησε προβλήματα στους «κίτρινους». Μόλις στο πρώτο λεπτό ο Κατσούρι δεν πρόλαβε το γύρισμα του Κοζορώνη για να απαντήσει ο Άσρης στο 17’ με τον μακρινό σουτ του Μπάσα από 35 μέτρα για να διώξει σε κόρνερ ο Κατσιμήτρος, όπως και το σουτ του Μαρτίνες στο 21’.

Φάουλ του Ματίγια στο 33’, μπλόκαρε σταθερά ο Κατσιμήτρος, για να έρθει το 44ο λεπτό και μια φάση διαρκείας στην εστία του Άρη. Πρώτο σουτ του Τσέλιου, μετά από γύρισμα του Έφορντ, ο Καντιμοίρης έδιωξε πάνω στον Μπουρσέλη, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, με το οποίο έκλεισε και το πρώτο ημίχρονο. 

Ο Άρης βγήκε στο δεύτερο ημίχρονο να πιέσει για την γρήγορη ισοφάριση. Παραμέλησε εντελώς την άμυνά του όμως και το πλήρωσε δεχόμενος δύο γκολ σε δύο λεπτά. Στο 50’ μετά από εκπληκτική κάθετη του Μπουρσέλη, ο Έφορντ μπήκε στην περιοχή γύρισε ωραία στον Ιατρούδη, ο οποίος μόνος του έκανε με πλασέ το 2-0. 

Στο 52’, οι αμυντικοί του Άρη είχαν βγει όλοι μπροστά και ο Έφορντ φεύγοντας πίσω από το κέντρο σε κάθετη του Ιατρούδη, βρέθηκε απέναντι από τον Καντιμοίρη και με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 3-0.
Ο Άρης μείωσε σε 3-1 με τον Ντιγκινί, ο οποίος δέχθηκε την μπαλιά από τον Ματίγια και με ωραίο κοντρόλ και τελείωμα νίκησε τον Κατσιμήτρο. 

Στο 72’, ο Άρης κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Κοζορώνη μετά από σέντρα του Γιουνές. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ντιγκινί, με τον Γάλλο επιθετικό να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και να βάζει ξανά τους «κίτρινους» στο παιχνίδι της πρόκρισης. 

Ο Ντιγκινι άγγιξε το χατ-τρικ στο 88’, όμως το σουτ που έκανε αποκρούστηκε από τον Κατσιμήτρο, ο οποίος στη συνέχεια πριν η μπάλα περάσει την γραμμή έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ. 

88' Απίθανη επέμβαση του Κατσιμήτρου, ο οποίος απέκρουσε το σουτ του Ντιγκινί και στην συνέχεια ενώ η μπάλα πήγαινε στα δίχτυα με υπερένταση έδιωξε σε κόρνερ.

Εργοτέλης (Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος, Κοζορώνης, Γιακούμπου, Οικονόμου, Μπάτζιος, Μπουρσέλης (69’ Καπνίδης), Μπρους, Τσέλιος, Ιατρούδης (83’ Μαζουλουξής), Έφορντ, Κατσούρι.
Άρης (Παντελίδης): Καντιμοίρης, Μπάσα (53' Σιώπης), Ντιγκινί, Μαρτίνες (46’ Γκαρσία), Μπρούνο Γκάμα, Γιουνές, Ματίγια, Τζανακάκης, Μενέντεθ, Βέλεθ (39’ Δεληζήσης), Μάβραϊ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics