Breaking News
09 Ιανουαρίου 2019

Σε προσωπική υπόθεση του Ευθύμη Κουλούρη εξελίχθηκε η αναμέτρηση της φάσης των "16" του κυπέλλου, μεταξύ Απόλλωνα και Ατρόμητου στη Ριζούπολη.

Οι Περιστεριώτες επικράτησαν 3-0 με τον Κουλούρη να "πυροβολεί" τρεις φορές και ουσιαστικά να "κλειδώνει" την πρόκριση για την ομάδα του εν όψει του επαναληπτικού αγώνα! O Κουλούρης σκόραρε στο 27ο (πέναλτι), 63ο και 71ο λεπτό για το τελικό 3-0. 

Απόλλων Σμύρνης (Μπάμπης Τεννές): Βάσιτς, Στάθης, Ναδάλες, Τζανετόπουλος, Λούκιτς, Γκίνο, Τριάδης (46’ Ναζλίδης), Ντ' Ούρσο (69' Κοντοές), Μπεντινέλι, Κονέ (62’ Ντεφεδερίκο), Ακόστα.

Ατρόμητος (Nταμίρ Κάναντι): 
Θεοδωράκης, Σάκιτς, Ούμπιντες, Χατζηισαΐας, Νάτσος, Καρασαλίδης, Μάντσον (76' Ρισβάνης), Κουλούρης, Μπρούνο, Μούγιατκιτς (58’ Ενσικουλού), Κυβρακίδης (66’ Γιαννούλης). 

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics