Breaking News
06 Μαρτίου 2019

Διπλή θα είναι η κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευής (08/03, 12:00) στα γραφεία της ΕΠΟ, για το Κύπελλο Ελλάδας, εκτός από την ημιτελική φάση θα γίνει και η κλήρωση για τον τυπικά γηπεδούχο του τελικού, ο οποίος έχει οριστεί να γίνει στο Ολυμπιακό Στάδιο, στις 18 Μαΐου 2019.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ
«Την Παρασκευή 8 Μαρτίου και ώρα 12:00 θα διενεργηθεί στα γραφεία της ΕΠΟ η κλήρωση για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Υπενθυμίζεται ότι στους «4» έχουν αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής η ΑΕΚ, ο Αστέρας Τρίπολης, η Λαμία και ο ΠΑΟΚ.Μετά την κλήρωση της ημιτελικής φάσης θα διεξαχθεί και η κλήρωση για την ανάδειξη της τυπικά γηπεδούχου ομάδας του τελικού αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος, περιόδου 2018-2019».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics