Breaking News
29 Οκτωβρίου 2019

Η Ξάνθη παρόλο που προηγήθηκε στην Λάρισα επί του Απόλλωνα, έχασε πολλές ευκαιρίες για να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι και το πλήρωσε, αφού η ομάδα του Άριαν Μπελά ανέτρεψε την κατάσταση, νίκησε με 2-1 και πλέον θα παλέψει στα Πηγάδια για να πάρει αυτή το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

 

Στα του αγώνα η ομάδα του Κίκο Ραμίρεθ άνοιξε το σκορ με την συμπλήρωση του πρώτου 45λεπτου. Ο Ντουρίσκοβιτς έβγαλε σέντρα και ο Λισγάρας με σκαστή κεφαλιά έκανε το 0-1.

Στην επανάληψη ο Απόλλων Λάρισας ευτύχησε να ισοφαρίσει πολύ γρήγορα, στο 50ο λεπτό μετά από κεφαλιά του Ναζί ύστερα από γύρισμα του Σάντος δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Η Ξάνθη αντέδρασε και έχασε σωρεία ευκαιριών από το 60' και μετά. Ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου την τιμώρησε αφού οι γηπεδούχοι έκαναν το τελικό 2-1 στο 83ο λεπτό της αναμέτρησης με πλασέ του Μπρέμπου και πλέον έχουν βάσιμες ελπίδες για πρόκριση στην 5η φάση του Κυπέλλου.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics