Breaking News
31 Οκτωβρίου 2019

Μια μεγάλη έκπληξη πάει να δημιουργηθεί στην 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, καθώς η Καβάλα υποχρέωσε τον ΟΦΗ σε ήττα με 2-0 στην έδρα της και απέκτησε πολύ σημαντικό προβάδισμα για πρόκριση στην επόμενη φάση.

 

Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη ήταν ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα και προηγήθηκε στο σκορ μόλις στο 6ο λεπτό με γκολ που σημείωσε ο Κουτσούμπας με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ. Μάλιστα στο 38ο λεπτό της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα τους με κεφαλιά του Βασίλη Παπαδόπουλου ύστερα από σέντρα του Ορφανίδη.

Στην επανάληψη οι Κρητικοί ανέβασαν στροφές και προσπάθησαν να μειώσουν το σκορ. Στην μεγαλύτερη ευκαιρία που δημιούργησαν όμως στο 85' της αναμέτρησης ο Μάνος αστόχησε σε τετ α τετ. Το 2-0 έμεινε μέχρι τέλους και πλέον οι Καβαλιώτες έχουν σαφές προβάδισμα πρόκρισης στον επόμενη γύρο του κυπέλλου.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics