Breaking News
18 Μαΐου 2020

Η Super League στο διοικητικό συμβούλιο της Δευτέρας (18/5) αποφάσισε την επανέναρξη του πρωταθλήματος το σαββατοκύριακο 6-7 Ιουνίου και το φινάλε στις 19 Ιουλίου.

 

Αναμένεται φυσικά η έγκριση από την Κυβέρνηση για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, αλλά τις προηγούμενες ημέρες φαινόταν πως υπήρχε θετικό κλίμα και όλες οι πλευρές είχαν διάθεση για να συνεχιστεί το πρωτάθλημα. 

Στην αποψινή τηλεδιάσκεψη δεν συζητήθηκε το θέμα των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας. Πρόκειται για τη ρεβάνς Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και τη ρεβάνς Άρης-ΑΕΚ και το θέμα δεν έπεσε στο τραπέζι στο διοικητικό συμβούλιο της Δευτέρας.

Μία φημολογία που υπάρχει για το συγκεκριμένο θέμα θέλει τους ημιτελικούς να γίνονται μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Δηλαδή τα ματς να γίνουν μετά τις 19 Ιουλίου και το Κύπελλο να τελειώσει έως το τέλος του μήνα.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics