Breaking News
06 Αυγούστου 2021


Οριστική είναι η αποχώρηση του Πλατανιά από το νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Χανίων. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι παρά τις προσπάθειες που έγιναν τις τελευταίες ημέρες, δεν καρποφόρησαν, με συνέπεια ο Πλατανιάς ν’ αποσύρεται από το προσκήνιο.


Η ελπίδα βέβαια είναι αυτό να συμβεί προσωρινά μέχρι να μπορέσει ο ιστορικός σύλλογος να ξαναβρεί τα πατήματα του…

Ειδικότερα, η πληροφόρηση αναφέρει ότι τα τελευταία 24ωρα με χειρισμούς που έγιναν από άτομα που “έτρεξαν” τα διοικητικά της ομάδας τη σεζόν που τελείωσε, υπήρξε επαφή με τον προπονητή, Γιώργο Ριτζάκη, έτσι ώστε ν’ αναλάμβανε τα ηνία του Πλατανιά, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν ακολούθησε κάποια περαιτέρω εξέλιξη.

 

Το βασικό ζήτημα έχει να κάνει με τη δυσκολία που φάνηκε να υπάρχει στην εξεύρεση ποδοσφαιριστών όπως τουλάχιστον προκύπτει, με την ομάδα του Πλατανιά να παίρνει έτσι τη σκληρή απόφαση να μη δηλώσει συμμετοχή στο τοπικό.

Σίγουρα πρόκειται για μια εξέλιξη ιδιαίτερα δυσάρεστη με δεδομένο ότι πριν από μερικά χρόνια ο Πλατανιάς ήταν ομάδα που βρισκόταν στο ανώτερο επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου ενώ μόλις δύο καλοκαίρια πριν διεκδικούσε εκ νέου μία θέση στην Super League…

athlitiko.gr

 

Διαβάστε επίσης

 

 

 

 

ΟΦΗ: Αναχωρεί για τον Βόλο και το φιλανθρωπικό τουρνουά η αποστολή

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics