Breaking News
04 Απριλίου 2022

Γ’ Εθνική: Έπεσε με το κεφάλι ψηλά ο ΠΟΑ


Ο ΠΟΑ κατάφερε να κερδίσει με 2-0 τον Γιούχτα στην τελευταία αγωνιστική αποχαιρετώντας την κατηγορία με το κεφάλι…ψηλά.

 

Γ’ Εθνική: Ο ΠΟΑ κατάφερε να κερδίσει με 2-0 τον Γιούχτα στην τελευταία αγωνιστική αποχαιρετώντας την κατηγορία με το κεφάλι…ψηλά.

Σε ένα παιχνίδι που είχε καλό ρυθμό από την αρχή της αναμέτρησης ΠΟΑ και Γιούχτας προσπάθησαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες ωστόσο η μεγάλη φάση έλειψε από τα δύο σωματεία.


Η πρώτη τεράστια ευκαιρία ήρθε για τους γηπεδούχους στο 32ο λεπτό όταν ο Σένκα βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Χρήστου, όμως ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων έδιωξε εντυπωσιακά.

Ένα λεπτό αργότερα ο Σένκα εκτέλεσε κόρνερ, ο Αννιτσάκης πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.


Λίγο πριν βγει το ημίχρονο ο ΠΟΑ έχασε μια ακόμα ευκαιρία όταν στο 43ο λεπτό ο Ολιβέιρα έπιασε δυνατό σουτ με την μπάλα να περνάει άουτ.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΟΑ μπήκε ξανά καλύτερα στο ματς και απείλησε με τον Μεϊρέλες για να απαντήσει στις φάσεις ο Ψαρράς για τον Γιούχτα όμως ο Γιαγκιόζης έδιωξε.

Από εκεί και μετά ο Άγγελος Κασσωτάκης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε νεαρά παιδιά με αποτέλεσμα ο ΠΟΑ να βρει χώρους και το γκολ φυσικά στο 83ο λεπτό με τον Καϊμακαμούδη από κοντά να «νικάει» τον Χρήστου.

Μάλιστα ο έμπειρος επιθετικός κατάφερε να πετύχει και δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης κάνοντας το 2-0 κατακτώντας το χρυσό «παπούτσι» της κατηγορίας αφού βγήκε πρώτος σκόρερ.

Με τη νίκη αυτή ΠΟΑ αποχαιρέτησε την κατηγορία με το κεφάλι… ψηλά ενώ ο Γιούχτας που είχε εξασφαλίσει την κατηγορία κοιτάζει ήδη την συνέχεια.

ΠΟΑ: Γιαγκιόζης, Μπολάκης, Λουμπάκης, Τσιρούδης(74′ Σαβουϊδάκης), Σένκα(90′ Σκουλάς), Καϊμακαμούδης, Κερμενίδης, Ολιβέιρα(82′ Νίκολι), Χαρίτος(84′ Χατζηανδρέου), Μειρέλες, Αννιτσάκης.

Γιούχτας: Χρήστου, Κασσωτάκης, Τουγλής(80′ Κόκκινος), Τζανής, Λογοθέτης, Πλουσής, Δωματάς(80′ Μπέρκης), Γελαδάρης(75′ Μπετεινάκης), Ψαρράς, Νύκταρης(75′ Στακάκης), Κατσικοκέρης(60′ Ριμπέριο).

Πηγή: grandsport
Διαβάστε επίσης:

 Σημαντικές επιστροφές στον ΟΦΗ ενόψει Απόλλωνα Σμύρνης

 

 

 

 

Ο καιρός σήμερα 04/04/2022 [vid]

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics