Breaking News
28 Απριλίου 2022

Α’ Γυναικών: Φινάλε κανονικής περιόδου

 

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου στον 2ο όμιλο της Α’ Γυναικών, όπου κρίνονται οι θέσεις των πλέι οφ τίτλου και η παραμονή.
Ο Εργοτέλης μετά από την ήττα στο Μεσολόγγι θέλει μόνο νίκη στην έδρα του Οδυσσέα Μοσχάτου (παλεύει για την παραμονή) για να βρεθεί στα πλέι οφ τίτλου. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Γιώργος Φωστέρης, με βοηθούς την Αλεξία Αλεξοπούλου και τον Χρήστου Γκούβα (Αν. Αττικής). Παρατηρητής ορίστηκε η Γεωργία Ρώσση (Αθηνών).

Τις ελπίδες του για τη δυάδα θέλει να διατηρήσει ο ΟΦΗ, στοχεύοντας στη νίκη στην έδρα της Ολυμπιάδας Υμηττού. Για να βρεθεί στη δυάδα θα πρέπει να νικήσει και να χάσουν βαθμούς είτε ο Εργοτέλης, είτε οι Αβαντίδες Χαλκίδας, που υποδέχονται την ΑΕΚ Μεσολογγίου. Η διαιτητική τριάδα θα είναι από τον Πειραιά, με διαιτητή τον Κωνσταντίνο Χατζηγιάννη και βοηθούς τη Σταυρούλα Λαμπροπούλου και τον Μιχάλη Σγουράκη. Παρατηρητής θα είναι ο Μιχάλης Κατσαδήμας (Αν. Αττικής).

Το τελευταίο παιχνίδι δίνει στην έδρα του ο Αστέρας Ρεθύμνου απέναντι στον Φείδωνα Αργους, θέλοντας να αποχαιρετήσει με νίκη τη σεζόν. Η τριάδα είναι από την ΕΠΣΧ με Ευαγγελία Βράγκου, Ελένη Στεφανίδου και Κατερίνα Βράγκου και παρατηρητή τον Ρεθυμνιώτη Χριστοδουλάκη.

Grogoris
Αναλυτικά:

18η αγωνιστική (τελευταία)
Κυριακή 1 Μαΐου
13:15 Αστέρας Ρεθύμνου-Φείδων Αργους
16:00 Αβαντίδες Χαλκίδας-ΑΕΚ Μεσολογγίου
16:00 Οδυσσέας Μοσχάτου-Εργοτέλης
16:00 Ολυμπιάδα Υμηττού-ΟΦΗ
Ρεπό: Αγία Παρασκευή

Βαθμολογία
1.Αβαντίδες Χαλκίδας 34
-.Εργοτέλης 34
—————————————————–
3.ΟΦΗ 33
4.Νέος Αστέρας Ρεθύμνου 24
5.Ολυμπιάδα Υμηττού 22
6.Οδυσσέας Μοσχάτου 18
—————————————————–
7.ΑΕΚ Μεσολογγίου 17
8.Αγία Παρασκευή 5
9.Φείδων Αργους 2
athlitiko.gr
Διαβάστε επίσης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

Στην Ορεστιάδα αναδεικνύονται οι πανελληνιονίκες του 2022 στην κατηγορία παίδων-κορασίδων

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics