Breaking News
24 Σεπτεμβρίου 2022

Εθνική: Για το 5/5 κόντρα στην Κύπρο


Η Εθνική αντιμετωπίζει απόψε εκτός έδρας την Κύπρο (21:45, ALPHA), στοχεύοντας στην πέμπτη της νίκη σε ισάριθμα ματς στο Nations League
Μπορεί η εθνική μας ομάδα να έχει εξασφαλίσει την άνοδο με το 4/4 που έχει κάνει στον όμιλο της, όμως θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της και θα προσπαθήσει να φθάσει στην πέμπτη της νίκη σε ισάριθμα ματς απόψε (21:45, ALPHA) στον αγώνα με την Κύπρο για το Nations League.

Ο Γκουστάβο Πογέτ δε θα έχει στη διάθεσή του τούς τιμωρημένους Μάνταλο και Γιακουμάκη, με τα πλάνα του να έχουν «κλειδώσει».

Συγκεκριμένα, η «γαλανόλευκη» αναμένεται να παραταχθεί με 4-2-3-1 και η ενδεκάδα θα αποτελείται από τους Βλαχοδήμο, Μπάλντοκ, Χατζηδιάκο, Μαυροπάνο, Τσιμίκα, Σιώπη, Κουρμπέλη, Μπακασέτα, Μασούρα, Δουβίκα και Χατζηγιοβάνη.

Από την άλλη πλευρά, η Κύπρος θα επιχειρήσει να κάνει μια νέα αρχή, με τον Τιμούρ Κετσπάγια να κάνει σήμερα το ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας.

Η βαθμολογία του ομίλου:

1. Ελλάδα 12
2. Κόσοβο 6
3. Β. Ιρλανδία 2
4. Κύπρος 2
in.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

Παγκόσμιο πρωτάθλημα ομαδικού-Μία εβδομάδα πριν

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics