Breaking News
15 Σεπτεμβρίου 2016

«Δεν είναι κακό το αποτέλεσμα για τον ΟΦΗ» ανέφερε ο Νίκος Νιόπλιας, μετά το 0-0 με τον Αχαρναικό στο Γεντί Κουλέ.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ προέβλεψε ένα κλειστό παιχνίδι και στη ρεβάνς που θα γίνει την Κυριακή στη Νέα Σμύρνη, ενώ τόνισε ότι τα προβλήματα τραυματισμών που είχε ο ΟΦΗ, δεν του επέτρεψαν να παρουσιάσει μια ομάδα, όπως θα την ήθελε, στο πρώτο φετινό επίσημο παιχνίδι του ΟΦΗ.

Παράλληλα ο τεχνικός της κρητικής ομάδας αναφέρθηκε στην ώρα των αγώνων (στις 4μμ το παιχνίδι του Γεντί Κουλέ, στις 3μμ θα γίνει το παιχνίδι της Κυριακής στη Νέα Σμύρνη), τονίζοντας ότι δεν γίνεται με αυτή τη ζέστη να παίζουν οι παίκτες αυτήν την ώρα.

Για το παιχνίδι ο Νίκος Νιόπλιας, ανέφερε πως «έγινε ένα μέτριο παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις. Το αποτέλεσμα δεν είναι κακό. Είχαμε προβλήματα απουσιών, είχαμε κάνει άλλο σχεδιασμό για το πρώτο μας επίσημο παιχνίδι μετά απο 60 μέρες δουλειάς. Υπάρχει άλλο ένα παιχνίδι, το οποίο και πάλι θα είναι κλειστό και θα κριθεί στις λεπτομέρειες».

Για τα προβλήματα απουσιών που είχε ο ΟΦΗ, είπε ότι  «δεν μπορούσα να παρουσιάσω μια ομάδα, όπως ήθελα. Ακόμα και ο Μασάδο είχε τραυματισμό και δεν μπορούσε να βγάλει 90 λεπτά αγώνα.

Εχουμε και το θέμα των 5 ξένων στην ενδεκάδα, οπότε δεν είναι εύκολη η διαχείριση του αγώνα.

Οι αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο μας βοήθησαν να κυκλοφορήσουμε καλυτερα τη μπάλα».

Για την ώρα διεξαγωγής του αγώνα (4μμ), ανέφερε ότι «δεν είναι καλό να παίζουν οι παίκτες τέτοια ώρα. Το λέω και για τις δυο ομάδες. Δεν γίνεται να παίζουν με τόσο ζέστη».

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics