Breaking News
16 Σεπτεμβρίου 2016
 

Ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της αρεσκείας του, είναι ο Μανόλης Φουκαράκης.

Η απόφαση αυτή αφορά τον αγωνιστικό σχεδιασμό του ΟΦΗ και επικυρώθηκε μετά απο συνάντηση που είχε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Σταύρος Λαμπράκης και ο Γενικός διευθυντής της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Δημήτρης Αποστολάκης, με τον 21χρονο μέσο στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Οπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΟΦΗ: «Λόγοι που αφορούν τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας, καθιστούν ως καλύτερη λύση στην φάση αυτή, να αγωνιστεί ο Μανόλης Φουκαράκης σε μια ομάδα, όπου θα έχει περισσότερες ευκαιρίες, για να βάλει παιχνίδια στα πόδια του και μακάρι να ξανασυναντηθούν στο μέλλον οι δρόμοι μας» αναφέρει η ανακοίνωση του ΟΦΗ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics