Breaking News
21 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Αντώνης Μπουρσέλης ανεβάζει ρυθμούς και η αντίστροφή μέτρηση για να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα του ΟΦΗ, φαίνεται ότι έχει φτάσει.

Ο μέσος του ΟΦΗ τρέχει μόνος, αλλά έχει ανεβάσει την ένταση του ατομικού προγράμματος που ακολουθεί και όλα δείχνουν ότι τις επόμενες μέρες θα τεθεί και αυτός στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Ο Ανέστης Νάστος, ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση στους κοιλιακούς, αναμένεται να ξεκινήσει και αυτός απο την Πέμπτη ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.

Ολοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στην διάθεση του Νίκου Νιόπλια.

Το προπονητικό πρόγραμμα της Τετάρτης, περιελάμβανε για το πρωί προπόνηση ενδυνάμωσης, ενώ θα γίνει νέα προπόνηση το απόγευμα, στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics