Breaking News
28 Σεπτεμβρίου 2016

Ενα μεγάλο «ευχαριστώ» στα αναψυκτικά ΦΗΜΗ και τον Βασίλη Ζηδιανάκη, εκφράζει με ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, καθώς τα κρητικά αναψυκτικά θα είναι στη φετινή περίοδο  ο χορηγός των εισιτηρίων διαρκείας του ΟΦΗ (στο πίσω μέρος της κάρτας).

 «Βασίλη σε ευχαριστούμε» αναφέρει στην ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, επισημαίνοντας ότι ο εν λόγω επιχειρηματίας, ήταν και πέρσι σημαντικό μέλος της ομάδας των «9» επιχειρηματιών οι οποίοι ξεκίνησαν την αναδόμηση του ΟΦΗ, ενώ μετέχει και φέτος στην μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ  1925 αναφέρει:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα ήθελε να ευχαριστήσει για μια ακόμη φορά τα αναψυκτικά ΦΗΜΗ και προσωπικά τον Βασίλη Ζηδιανάκη, για την πολύ σημαντική  προσφορά του στην προσπάθεια του ΟΦΗ. Τα αναψυκτικά ΦΗΜΗ είναι ο χορηγός των εισιτηρίων διαρκείας του ΟΦΗ, στο πίσω μέρος της κάρτας. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα αναψυκτικά ΦΗΜΗ και ο Βασίλης Ζηδιανάκης, εκτός από αυτήν την χορηγία, είναι  ένας από τους 9 επιχειρηματίες οι οποίοι στήριξαν το περασμένο καλοκαίρι το σχέδιο αναδόμησης του ΟΦΗ, ενώ εξακολουθεί να είναι και φέτος κοντά στην κρητική ομάδα, με την συμμετοχή του στην μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925. Βασίλη σε ευχαριστούμε…»

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics