Breaking News
02 Οκτωβρίου 2016

Ο ΟΦΗ έκανε καλή εμφάνιση και θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα γκολ, ανέφερε ο γκολκήπερ του ΟΦΗ Κώστας Δάφκος μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΑΟΧανιά, που βρήκε νικητή τον ΟΦΗ με 1-0.

Οπως ανέφερε ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ «το παιχνίδι με τον ΑΟΧανιά, ήταν ένα ματς όπως αυτά που θα αντιμετωπίσουμε στο πρωτάθλημα.

Είχαμε τον έλγχο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Κάναμε ευκαιρίες και θα πορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα τέρματα. Κάναμε μια καλή εμφάνιση».

Για την αναμονή που υπάρχει απο τους ποδοσφαιριστές για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Football league, τόνισε πως «είναι πολύ δύσκολο για μας. Κάνουμε πολύ καιρό τώρα προετοιμασία και προσπαθούμε να είμαστε σε καλή κατάσταση. Ακόμα και τα φιλικά προσπαθούμε να τα δούμε σαν επίσημα παιχνίδια, μέχρι να δεθούμε σαν ομάδα».

Τέλος για την κλήρωση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος που έφερε τον ΟΦΗ στον ίδιο όμιλο με Παναθηναικό, Ηρακλή και Απόλλωνα, ο Κώστας Δάφκος, τόνισε ότι «η κλήρωση είναι δύσκολη, αλλά εμείς θα παίξουμε για να προκριθούμε στον επόμενο γύρο».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics