Breaking News
10 Οκτωβρίου 2016

Tα 22 του χρόνια έκλεισε ο Μάριος Ογκμποε και όπως συνηθίζει να κάνει η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, μια τούρτα περίμενε τον επιθετικό του ΟΦΗ για να σβήσει...κεράκια στα αποδυτήρια.

Ο Μάριος, τον οποίο απέκτησε το καλοκαίρι ο ΟΦΗ απο τον Φωστήρα, είναι απο τα πιο αγαπητά παιδιά στο ποδοσφαιρικό τμήμα!

Τα «πειράγματα» των συμπαικτών του ήταν πολλά την ώρα που κλήθηκε να σβήσει τα...κεριά, δείγμα της αγάπης τους, προς το πρόσωπο του.

Ο Μάριος Ογκμποε αποδέχθηκε με χαρά την «έκπληξη» την οποία επιμελήθηκε εκ μέρους των δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ο Νίκος Ανδριαδάκης.

Η τούρτα στον επιθετικό του ΟΦΗ ήταν μια προσφορά των Ζαχαροπλαστείων «Πλατάκης» στις Πατέλες. Το Ζαχαροπλαστείο προσφέρει μια τούρτα σε κάθε παίκτη του ΟΦΗ, την ημέρα των γεννεθλίων του!

Είναι περιττό να πούμε ότι η τούρτα έγινε...ανάρπαστη απο τους παίκτες του ΟΦΗ, μετά την προπόνηση της Δευτέρας (10/10).

«Μάριε, Χρόνια πολλά και με ...πολλά γκολ στον ΟΦΗ» αναφέρει στην ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, για τον 22χρονο επιθετικό.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics