Breaking News
23 Οκτωβρίου 2016

Με προπόνηση που είχε όρεξη, κέφι και μεγάλη διάθεση απο τους παίκτες του ΟΦΗ, συνεχίστηκε την Κυριακή (23/10), το προπονητικό πογραμμα της ομάδας, για το παιχνίδι Κυπέλλου της Τρίτης με τον Απόλλωνα Σμύρνης, στην Ριζούπολη.

Οι ιδανικές καιρικές συνθήκες, στο ηλιόλουστο πρωινό της Κυριακής στο Ηράκλειο, αλλά και η προσμονή για το επίσημο παιχνίδι που έρχεται, έκαναν τους παίκτες του ΟΦΗ, να τα δώσουν ολα στην προπόνηση, που εγινε στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, με την οποία η προετοιμασία του ΟΦΗ, για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, μπήκε στην τελική της ευθεία.
Ο Νίκος Νιόπλιας, είδε όλους τους παίκτες του να μετέχουν στο προπονητικό πρόγραμμα, γεγονός που σημαίνει ότι ο ΟΦΗ πηγαίνει κομπλέ στο παιχνίδι τη Τρίτης (25/10).
Η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, ολοκληρώνεται με προπόνηση που θα γίνει την Δευτέρα το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, μετά το τέλος της οποίας ο Νίκος Νιόπλιας θα ανακοινώσει την αποστολή, για το παιχνίδι.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics