Breaking News
15 Δεκεμβρίου 2016

 


Ο ΟΦΗ κέρδισε με 2-1 τον Ηρακλή δεν έμπλεξε στα (πολλά) σενάρια πρόκρισης και τσέκαρε ως πρώτος στην βαθμολογία του ομίλου του το... εισιτήριό του για τη φάση των "16" του κυπέλλου Ελλάδος!


ΟΦΗ και Ηρακλής, ξεκίνησαν νωθρά το παιχνίδι, με τις φάσεις να βγαίνουν με το… σταγονόμετρο μέχρι και το 20’. Κάπου εκεί αμφότερες οι ομάδες προφανώς και ενημερώθηκαν για την εξέλιξη του άλλου παιχνιδιού, με τους παίκτες του Νίκου Νιόπλια να αλλάζουν αγωνιστική συμπεριφορά, καθώς η ισοπαλία δεν τους αρκούσε από τη στιγμή που ο Απόλλων Σμύρνης κέρδιζε τον Παναθηναϊκό.


Οι «ασπρόμαυροι» έβγαλαν ευκαιρίες (έξι τελικές έναντι δύο των φιλοξενουμένων), με τον Ηρακλή να μην δείχνει σημάδια αντίδρασης, καθώς δυσκολεύονταν αρκετά να «κουβαλήσει» τη μπάλα στην αντίπαλη περιοχή.

Δες εδώ την βαθμολογία της ομάδας σου!

Κάπως έτσι φτάσαμε στο 37’, εκεί όπου ο ΟΦΗ, κατάφερε να σκοράρει με ωραίο διαγώνιο σουτ του Ογκμποε, έπειτα από εξαιρετική ασίστ του Βουό που νίκησε τον Γιαννίκογλου, που δεν είχε… απάντηση.

Ο Ηρακλής ακόμα και μετά το γκολ έδειξε ανήμπορος να αντιδράσεις, με τον ΟΦΗ να δημιουργεί δύο ακόμα τελικές προς την εστία του.

Το 1-0 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου που σε συνδυασμό με το αντίστοιχο 2-0 της Ριζούπολης, έδινε πρόκριση στους Ομιλίτες.

Η εικόνα του Ηρακλή δεν άλλαξε καθόλου και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον ΟΦΗ να είναι η ομάδα που δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες για να φτάσει στο 2-0. Στο 60' ο Σάββας Παντελίδης βλέποντας την αδυναμία της ομάδας του ώστε να δημιουργήσει φάσεις, έριξε στο παιχνίδι τους Περόνε και Ιντζόγλου, όμως και πάλι ο Ηρακλής δεν απείλησε ιδιαίτερα.

Την ίδια ώρα στη Ριζούπολη, ο Παναθηναϊκός, έφερνε... τούμπα το δικό του παιχνίδι και είχε προβάδισμα πρόκρισης έναντι του Ηρακλή. Σαν να μην έφτανε αυτό, o ΟΦΗ πέτυχε στο 75' και δεύτερο γκολ, με καρφωτή κεφαλιά του Βουό, έπειτα από σέντρα του Βαλλιάνου, με τη μπάλα να μην είναι ξεκάθαρο αν ήταν εντός ορίων της τελικής γραμμής του άουτ ή όχι.

Στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα, ο ΟΦΗ ήταν αυτός που είχε άλλες δύο καλές στιγμές να πετύχει και τρίτο γκολ, με τον Γιαννίκογλου, να σώζει την εστία του, σε πλασέ του Χαντί, στο 80', ενώ και στο 86' είχε σωστή αντίδραση, στην κεφαλιά του Νάστου.

Οι "κυανόλευκοι" που έψαχναν το γκολ το πέτυχαν στο 90' με τον Λουκίνα, ωστόσο αυτό δεν στάθηκε αρκετό, με το τελικό 2-1 να στέλνει τον Ηρακλή εκτός θεσμού και τον ΟΦΗ στην πρώτη θέση του ομίλου με έξι βαθμούς.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Δερμιτζάκης, Κώτσιος, Νάστος, Όστοϊτς, Βουό (82' Κοιλιάρας), Κομεσίδης, Χαντί (87' Μάνος), Αντουκόρ, Βαλλιάνος, Όγκμποε (74' Μιλοσάβλιεφ), Ράντι.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Γιαννίκογλου, Σαραμαντάς, Καραγκούνης (60’ Περόνε), Κούρος (88' Ζιαμπάρης), Ρούσσος, Στάμου, Αγγελόπουλος (60’ Ιντζόγλου), Κυριακίδης, Λάμπρου, Πασάς, Λουκίνας.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics