Breaking News
22 Δεκεμβρίου 2016

Σε ένα ακόμη παιχνίδι ήταν απο τους διακριθέντες του ΟΦΗ. Ο 23χρονος Γκανέζος μέσος του ΟΦΗ Γιoακίμ Αντουκόρ, ήταν ευχαριστημένος απο τη νίκη του ΟΦΗ, επί του Παναιγιάλειου με 1-0.

Οπως δήλωσε στην συνεντευξη τύπου «ήταν μια καλή νίκη για εμάς. Δεν ήταν εύκολο το παιχνίδι, ήταν το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς και το θέλαμε πολύ. Είμαστε όλοι ευχαριστημένοι για τη νίκη. Είναι πολύ καλό ότι στα τελευταία παιχνίδια πήραμε δύο  νίκες που τις είχαμε ανάγκη».

Να σημειωθεί ότι ο Αντουκόρ, αποχώρησε απο το γήπεδο, με το κεφάλι του τυλιγμένο με επίδεσμό απο ένα χτύπημα που δέχθηκε στο παιχνίδι και έκανε αντινογραφία, η οποία έδειξε καθαρή.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics