Breaking News
27 Δεκεμβρίου 2016

"Το όνειρο μου είναι να αγωνιστώ στην Σούπερ Λίγκ με τον ΟΦΗ" δήλωσε ο Μάριος Ογκμποε.

Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα "Νέα Κρήτη" ο 22χρονος επιθετικός, ο οποίος έχει σκοράρει μέχρι τώρα 4 φορές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με τον ΟΦΗ, ανέφερε για το προσωπικό του στοίχημα «να ανέβω στην Σούπερ Λίγκα με τον ΟΦΗ. Είναι πολύ σημαντικό για ένα ποδοσφαιριστή να είναι μέρος της επιτυχίας, να ανήκει σε μια ομάδα που πήρε την άνοδο και από κει και πέρα ότι καλύτερο για το μέλλον. Έχω υπογράψει για τρία χρόνια με την ομάδα και όνειρο μου είναι να αγωνιστώ με τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκα».

Ο Μάριος Ογκμποε θεωρεί ότι το 2016 κλείνει με θετικό πρόσιμο για τον ΟΦΗ. Οπως λέει  «η χρονιά που φεύγει σε λίγες μέρες μας αφήνει θετική… γεύση, γιατί πήγαμε αρκετά καλά. Αν εξαιρέσουμε τους δύο αγώνες με Κισσαμικό και Καλλονή, που χάθηκαν τέσσερις βαθμοί στο τέλος, το 2016 έκλεισε θετικά για μας. Αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε όταν αρχίσουν ξανά οι υποχρεώσεις μας, είναι να μην έχουμε άλλες απώλειες».

Τον Ογκμποε και τους συμπαίκτες του στον ΟΦΗ, τους περιμένει ένα δυνατό ξεκίνημα για το 2017. Ο ίδιος συμφωνεί και όπως λέει «η συνέχεια θα είναι δύσκολη και οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι. Με το που έρχεται το 2017 θα έχουμε 8 παιχνίδια και θα τα δώσουμε όλα. Είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια της πορείας μας. Είναι το πιο κομβικό σημείο για τον στόχο που έχουμε θέσει. Αν καταφέρουμε να πάρουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα, θα είμαστε με το… "ένα πόδι" στην Σούπερ Λίγκα. Επιπλέον, είναι πολύ σημαντικό για την ψυχολογία μας».

Για το αν είναι ο ίδιος ευχαριστημένος απο τον εαυτό του, επισημαίνει ότι  «μέχρι στιγμής είμαι ευχαριστημένος σε προσωπικό επίπεδο. Ελπίζω να συνεχίσω έτσι, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι να βοηθάω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ. Επίσης, μέσα από τη δουλειά θέλω να βελτιώνομαι και να γίνομαι καλύτερος».

Ο Ογκμποε πέρσι αγωνίστηκε με το Φωστήρα στην Γ' Εθνική, απο όπου ΄πήρε μεταγραφή στον ΟΦΗ. Για τη διαφορά της Β' με τη Γ' Εθνική, λέει πως «εδώ που βρίσκομαι τώρα, όλα είναι πιο επαγγελματικά, σε όλους τους τομείς. Η δουλειά του προπονητή, οι συμπαίκτες, ακόμα και οι αντίπαλοι, όπου η πίεση είναι μεγαλύτερη. Στον ΟΦΗ όλοι με βοηθούν και εγώ προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό, για να ανταποκριθώ στο υψηλότερο επίπεδο».

Τέλος η ευχή του για τον κόσμο της ομάδας, είναι  «να ευχηθώ στους φιλάθλους του ΟΦΗ και σε όλο τον κόσμο, πάνω από όλα υγεία και χαρά. Το πιο σημαντικό είναι το 2017 να μας βρει υγιής, να είμαστε ακόμη καλύτεροι και να κάνουμε το καθήκον μας για την άνοδο».

Πηγή:neakriti.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics