Breaking News
04 Ιανουαρίου 2017

Με ήττα μπήκε στο 2017 ο ΟΦΗ , που ηττήθηκε με 2-1 από τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Football League.

H Κρητική ομάδα έκανε πολύ μέτρια εμφάνιση προβληματίζοντας ενόψει της συνέχεις του πρωταθλήματος. Στο πρώτο ημίχρονο ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος μέχρι το 30’ όταν δέχτηκε το γκολ με κεφαλιά του Κουκόλη από κοντά σε μία φάση στην οποία έχει ευθύνη ο τερματοφύλακας της Κρητικής ομάδας , Δάφκος. Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια δεν αντέδρασε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ μπήκε δυνατα και κατάφερε στο 51’ να ισοφαρίσει με πέναλτι το Μιλοσάβλιεφ , το οποίο κέρδισε ο ίδιος από τον Τάϊ. Οι γηπεδούχοι πήραν και πάλι το προβάδισμα στο σκορ με πλασέ του Γκέσιου στο 61’. Στο 66’ ο ΟΦΗ έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Αντουκόρ.τα λεπτά που ακολούθησαν ο ΟΦΗ ήταν ανήμπορος να απειλήσει τον Αγροτικό, ο οποίος από την άλλη κρατούσε το προβάδισμα με σχετική ευκολία. Στο 91' και ο Αγροτικός έμεινε με δέκα παίκτες, αφού ο Δεινόπαππας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για θέατρο. Με το τρίποντο αυτό οι «πράσινοι» έφτασαν τους 16 βαθμούς, προσπερνώντας τον ΟΦΗ που έμεινε στους 14. ΣΚΟΡΕΡ: 29' Κουκόλης, 61' Γκέσιος - 52' πεν. Μιλοσάβλιεφ ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Δαύκος, Κώτσιος, Νάστος (46' Μιλοσάβλιεβ), Όστοϊτς, Βουό, Αντουκόρ, Όγκμποε (69' Χύσι), Ράντι, Μίκιτς (46' Κιάσσος), Βαλλιάνος, Μητρόπουλος. Αγροτικός Αστέρας (Νίκος Νεντίδης): Γουναρίδης, Αργυρίου, Κουκόλης, Βαφέας, Μπουτζίκος, Χατζής, Τάι (70' Φιλίπε), Τεγούσης (93' Παπαδημητρίου), Πάτο, Δεινόπαππας, Γκέσιος (89' Έππας). Διαιτητής: Φωτιάδης (Καστοριάς) Βοηθοί: Νταλούκας (Τρικάλων), Καρακώστας (Λάρισας) 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics