Breaking News
24 Ιανουαρίου 2017

 

Ο Μηνάς Πίτσος, που ήταν ο υπηρεσιακός τεχνικός του ΟΦΗ στην εκτός έδρας ήττα με 1-0 από την Ξάνθη, δήλωσε ότι η ομάδα του μπορεί να «ανατρέψει» το εις βάρος της αποτέλεσμα στον επαναληπτικό της Κρήτης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο υπηρεσιακός τεχνικός της Κρητικής ομάδας:


«Παίξαμε κόντρα στην ομάδα που είναι η πιο ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος της Superleague. Η Ξάνθη είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά εμείς ανταποκριθήκαμε καλά στο ματς. Είχαμε απουσίες, σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Κάποιες δύο - τρεις στιγμές αδράνειας μας κόστισαν το γκολ. Ακολουθήσαμε ένα καλό πλάνο και είχαμε κάποιες φάσεις να σκοράρουμε. Ξέρουμε ότι έχουμε επαναληπτικό στο Ηράκλειο και με την βοήθεια του κόσμου μας μπορούμε να προκριθούμε, αν εκμεταλλευτούμε την δύναμη της έδρας μας. Τον τελευταίο μήνα ανά τρεις μέρες παίζουμε ένα ματς, έχουμε συνεχόμενα ταξίδια και γι΄ αυτό κάποιοι πήραν ανάσες. Ο ΟΦΗ θέλει να πρωταγωνιστεί. Θα προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος να τα καταφέρουμε να ανέβουμε κατηγορία».

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics