Breaking News
26 Ιανουαρίου 2017

Αλλη ομάδα αναμένεται να είναι μέχρι τέλος του μήνα ο ΟΦΗ. Η έλευση του Νίκου Παπαδόπουλου όλα δείχνουν πως θα επιφέρει σημαντικές αλλαγές στο δυναμικό των Κρητικών, με ξεκάθαρη διάθεση να υπάρξουν προσθήκες από το πάνω ράφι αλλά και να αποχωρήσουν όσοι δεν έχουν προσφέρει τα αναμενόμενα.

Ηδη η διοίκηση των «μελανόλευκων» προσπαθεί να κάνει το «κόλπο γκρόσο» με την απόκτηση του Γιάννη Σκόνδρα. Ο 27χρονος ακραίος αμυντικός μόλις χθες έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και οι Κρητικοί του προσφέρουν ηγεμονικό συμβόλαιο για τα δεδομένα της κατηγορίας προκειμένου να τον πείσουν να μετακομίσει στο Ηράκλειο. Σαφώς πρόκειται για μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση, καθώς τον παίκτη διεκδικούν αρκετές ομάδες της Super League, ωστόσο είναι ενδεικτική των προθέσεων των ανθρώπων του συλλόγου.

Πάντως ο Σκόνδρας δεν είναι ο μόνος ποδοσφαιριστής που απασχολεί. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας mpalakritis.gr, βασική επιλογή του Νίκου Παπαδόπουλου για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής είναι ο Ντιέγκο Ρομάνο, με τους δυο τους να έχουν μια εξαιρετική συνεργασία στον Ηρακλή. Ο 36χρονος Αργεντινός ανήκει στο ρόστερ του Απόλλωνα, ωστόσο τον τελευταίο καιρό έχει χάσει τη θέση του στο βασικό σχήμα και δεν θα έλεγε όχι στην επιστροφή του στην Κρήτη, καθώς για πολλά χρόνια αγωνίστηκε με τη φανέλα του Εργοτέλη. Πάντα σύμφωνα με την ίδια πηγή, στη μεταγραφική λίστα του 47χρονου τεχνικού βρίσκεται και ο επιθετικός του Ηρακλή, Γιάννης Λουκίνας.

Αντίθετα, στην πόρτα της εξόδου βρίσκεται ο Μπράνκο Οστοϊτς. Ο Σέρβος μεσοαμυαντικός δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα, και με την έλευση του Νίκου Παντίδου μάλλον περισσεύει από την αμυντική γραμμή. Πάντως, πέραν του Οστοϊτς πιθανότατα θα υπάρξουν και 3-4 αποχωρήσεις παικτών που αποτελούσαν βασικές επιλογές επί των ημερών του Νίκου Νιόπλια.

Την ίδια ώρα, την πρώτη του προπόνηση πραγματοποίησε χθες ο Νίκος Παπαδόπουλος. Μάλιστα παρουσιάστηκε στους ποδοσφαιριστές από το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ Μιχάλη Μυλωνάκη, ο οποίος τόνισε: «Πάμε όλοι μαζί για ένα νέο ξεκίνημα. Τον κ. Παπαδόπουλο τον ξέρετε όλοι και δεν χρειάζονται συστάσεις. Εχει ματώσει τη φανέλα της ομάδας μας και ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει ΟΦΗ και τι πρέπει να κάνει. Θα είμαστε όλοι κοντά στον κ. Παπαδόπουλο αλλά και σε εσάς». Από την πλευρά του ο τεχνικός των Κρητικών πρόσθεσε: «είμαι εδώ για να σας βοηθήσω και γιατί πιστεύω ότι όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε. Θέλω καλό κλίμα στα αποδυτήρια, να είμαστε μια οικογένεια και τα υπόλοιπα θα έρθουν».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics