Breaking News
30 Ιανουαρίου 2017

 

Οι παίκτες της ανδρικής ομάδας πινγκ πονγκ του Ηρακλή αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια εις ένδειξη πένθους για την κατάσταση του ποδοσφαιρικού τμήματος.



Πριν μερικές ημέρες το τμήμα πινγκ πονγκ του Ηρακλή είχε εκδώσει ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία οι παίκτες της ομάδας θα αγωνίζονταν με μαύρα περιβραχιόνια σε ένδειξη πένθους για την κατάσταση του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Αυτό συνέβη στους αγώνες του πρωταθλήματος για την Α1 με τους τέσσερις παίκτες του "γηραιού" να παίζουν με μαύρα περιβραχιόνια.

Παράλληλα, φορούσαν στο ζέσταμα και ένα μπλουζάκι με διπλό μήνυμα. Στο πάνω μέρος έγραφε "Η πρόοδος σταματά εκεί όπου η εμπάθεια εμφανίζεται" και ακριβώς από κάτω "οι διυλίζοντες τον κώνωπα, την δε κάμηλον καταπίνοντες".

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics