Breaking News
19 Φεβρουαρίου 2017

 

Με τον Πάτρικ Βουό να εκτελεί και να πετυχαίνει τρία γκολ και τους Μπόατεγκ και Μιλοσάβλιεφ να δημιουργούν, ο ΟΦΗ πρόσφερε σκορ και θέαμα στους φιλάθλους του, καθώς καθάρισε 5-0 την Αναγέννηση Καρδίτσας στο Γεντί Κουλέ, στην πιο παραγωγική του εμφάνιση στη φετινή χρονιά.

Τρία γκολ ο Βουό που είχε ...κέφια και απο ένα οι Χαντί, Μπόατεγκ (το πρώτο του με τον ΟΦΗ), για την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου, που έκανε περίπατο και πρόσφερε χαρά στους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Διαιτητής: Αντιπαριώτης (Ανατ. Αττικής)

ΟΦΗ: Στρέζος, Κώτσιος, Παντίδος, Μιλοσάβλιεφ, Βουό (78' Μάνος), Χαντί, Πουρτουλίδης, Κομεσίδης, Κιάσσος, Μπόατεγκ (51' Μητρόπουλος), Ράντι (58' Πάγκαλος).

Aναγέννηση Καρδίτσας: Κουτσόπουλος, Τσόπελας, Δημόπουλος, Maiga, Κισκαμπάνης, Debele (59' Βουκουμάνοβιτς), Dannquaia, Σμίλτος, Σμίλτος, Τζέκος (72' Μυργιώτης), Τσιλούλης, Κρητικός.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

7' Το πρώτο σουτ για τον ΟΦΗ στο παιχνίδι απο τον Μιλοσάβλιεφ, μπλοκάρει ο γκολκήπερ Κουτσόπουλος.

11' Ο Ράντι σε θέση βολής σουτάρει, απο πλάγια θέση, ο γκολκήπερ της Καρδίτσας, διώχνει σε κόρνερ.

14' Ωραία μπαλιά του Κιάσσου για τον Χαντί, αυτός απο τη μικρή περιοχή, δεν μπορεί να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

18' Ο Παντίδος σπρώχνεται μέσα στην περιοχή στην προσπάθεια του να πάρει την κεφαλιά, μετά απ κόρνερ του Ράντι, αλλά ο διαιτητής δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

25' Η πρώτη φάση για την Ανεγέννηση Καρδίτσας. Ο κρητικός σούταρε απο πλάγια, η μπάλα πάνω απο τα δοκάρια.

26' Ωραια μπαλιά του Κομεσίδη για τον Χαντί, αυτός πέφτει μέσα στην περιοχή, οι του ΟΦΗ ζητούν πέναλτι, όχι λέει ο διαιτητής.

27' Η φάση του αγώνα για τον ΟΦΗ. Ο Πουρτουλίδης βγάζει το Ράντι μόνο με τον τερματοφύλακα, αυτός πλασάρει πάνω του, σε ένα ανεπανάλληπτο τετ-α-τετ.

28' Η δεύτερη φάση της Καρδίτσας με τον Ντάνκουα να πλασάρει και τον Στρέζο να μπλοκάρει.

33' Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ και πάλι απο τον Ράντι! Σπουδαία κάθετη μπαλιά του Μπόατεγκ, για τον Μιλοσέβλιεφ, αυτός βγάζει ιδανική σέντρα για τον Ράντι, ο οποίος με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα άουτ απο τη μικρή περιοχή.

34' Νέα φάση για τον ΟΦΗ που πιέζει για το γκολ. Σούτ του Μιλοσάβλιεφ μέσα απο την περιοχή, η μπάλα άουτ.

36' Το 1-0 για τον ΟΦΗ! Ο Μιλοσάβλιεφ έβγαλε ωραία μπαλιά για τον Ράντι, αυτός με το κεφάλι τροφοδότησε τον Χαντί και εκείνος με κεφαλιά απο τη μικρή περιοχή, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα!

40' Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Ο Χαντί βγάζει μόνο τον Βουό, ο οποίος μόνος με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, πλάσαρε άουτ!

42' Το 2-0 για τον ΟΦΗ. Απο επίμονη προσπάθεια του Μιλοσάβλιεφ, ο Μπόατεγκ με ατομική προσπάθεια μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε ιδανικά, κάνοντας το 2-0.

ΗΜΙΧΡΟΝΟ 2-0

46' Ξεκίνημα με γκολ στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ. Πάλι ο Μιλοσάβλιεφ, κάνει εντυπωσιακή ενέργεια απο τα πλάγια και σέντρα για τον Βουό, ο οποίος με γκολ στην κίνηση, έκανε το 3-0.

47' Νέο γκολ για τον ΟΦΗ. Ο Βουό έκλεψε τη μπάλα απο τον τερματοφύλακα της Αναγέννησης Καρδίτσας και έκανε το 4-0!

51' Αλλαγή για τον ΟΦΗ. Εξω ο Μπόατεγκ που αποθεώνεται, μέσα ο Μητρόπουλος.

58' Δεύτερη αλλαγή για τον ΟΦΗ. Μεσα ο Πάγκαλος, έξω ο Ράντι, ο οποίος ένοιωσε ενοχλήσεις.

59' Αλλαγή και για την Αναγέννηση Καρδίτσας. Εκτός ο Ντεμπελέ, μέσα ο Βουκομανοβιτς.

62' Μεγάλη φάση για τον ΟΦΗ με τον Μιλοσάβλιεφ να βγαίνει μόνος με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά να καθυστερεί να σκοράρει και την ευκαιρία να χάνεται. Κρίμα για την εμφάνιση του Σέρβου εξτρέμ του ΟΦΗ, ο οποίος έχει κάνει πλυ καλό παιχνίδι και αξίζει ένα γκολ.

64' Μεγάλη επέμβαση του γκολκήπερ του ΟΦΗ Στρέζου, σε λάθος γύρισμα του Παντίδου, παρ' ολίγο αυτογκολ, αλλά έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ.

73' Ο ΟΦΗ αγγίζει το 5-0. Ο Μιλοσάβλιεφ, έβγαλε ωραία στον κενό χώρο για τον Βουό, ο οποίος πλάσαρε και τον τερματοφύλακα, αλλά δεν κατάφερε να στείλει τη μπάα στα δίχτυα.

74' Κεφαλιά του Βουό που θέλει το χατ-τρικ, διώχνει πάνω απο την γραμμή αμυντικός της Αναγέννησης.

76' Το 5-0 για τον ΟΦΗ με χατ-τρικ του Βουό! Ωραία μπαλιά του Μητρόπουλου για τον Παντίδο, εκείνος έστρωσε στον Βουό, ο οποίος με ωραίο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

81' Καλό σουτ του Μητρόπουλου έξω απο την περιοχή, η μπάλα λίγο άουτ.

86' Ο Μάνος μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα, κάνει ένα κακό πλασέ και χάνει την ευκαιρία για το 6-0.

+90 Κίτρινη κάρτα στον Χαντί.

ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 5-0

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics