Breaking News
13 Μαρτίου 2017

Θόδωρας Βαρδινογιάννης & Ευγένιος Γκέραρντ - Δυο ονόματα που σύνδεσαν το όνομα τους με το μεγαλύτερηομάδα της Κρήτης,τον ΟΦΗ!

17321449 10208562973937446 1269791755 n

ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ περάσανε Θόδωρας "έφυγε",ο Ευγένιος δεν μπορεί να βρίσκεται στο γήπεδο για να βλέπει πια τον ΟΦΗ,όμως μπορεί να.τον βλέπει μέσα απ τα μάτια των δικών του παιδιών!!

Και όπως κάθε πατέρας χαίρεται για τους τρόπους και την ανατροφή που έδωσε στα παιδιά του, και την ελπίδα να συνεχίσουν το έργο του, έτσι θα χαμογελάσει σίγουρα και ο Ολλανδός αν μάθει ότι από την περασμένη εβδομάδα,μετά από τόσα χρόνια, η πισίνα αποθεραπείας στο Βαρδινογιάννειο,ξαναλειτούργησε,η σάουνα ξαναλειτούργησε,στο γυμναστήριο μπήκαν τάπητες για να σκεπάσουν το χρόνο που πέρασε απ το πάτωμα δίνοντας εικόνα εγκατάλειψης,και ξαναπαίρνει μορφή όπως αξίζει σε μια ομάδα σαν. τον ΟΦΗ!!


Όπως θα χαμογελάει σίγουρα και ο Θοδώρας ο Βαρδινογιάννης βλέποντας το δημιούργημα τους να ξαναπαίρνει μορφή!

 

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics