Breaking News
17 Μαΐου 2017

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Football League κάλεσε σε απολογία τον ΟΦΗ για όσα συνέβησαν μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα.

 

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο ΟΦΗ που θα απολογηθεί την Παρασκευή, κινδυνεύει με χρηματικό πρόστιμο που φτάνει ως τις 100.000 ευρώ και ποινή αποκλεισμού της έδρας του μέχρι 3 με 4 αγωνιστικές.

Αναλυτικά η κλήση: Την Παρασκευή 19/5/2017 και ώρα 15:30 την ΠΑΕ ΟΦΗ, για παράβαση των άρθρων 1, 2, 3, 4, 5, 6, 14, 15§§3.Β’. υποπερ.α’,4.Γ’. υποπερ.β’,7 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ και 15 του ΚΑΠ Επαγγελματικών Ομάδων. (αγώνας με ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 29/4/2017)

marmaras nea 2017

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics