Breaking News
18 Μαΐου 2017

Ο επιστήμων γυμναστής και εργοφυσιολόγος του ΟΦΗ Νίκος Κουνδουράκης, ήταν κεντρικός ομιλητής σε σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ Ηρακλείου, στο οποίο συμμετείχαν σπουδαστές δημοσιογραφίας, αθλητικής δημοσιογραφίας, προπονητικής, φυσικοθεραπείας και είχε ως θέμα τον Αθλητισμό , την Ασκηση και τη διατροφή.

 

Ο Νίκος Κουνδουράκης, που είναι αναγνωρισμένος στο χώρο του, καθήλωσε με τις γνώσεις του και την ανάλυση του τους σπουδαστές, μιλώντας για την φυσική κατάσταση του αθλητή, τι θα τον προφυλάξει από τραυματισμούς, την μεγιστοποίηση της αθλητικής απόδοσης, την αύξηση του μυϊκού όγκου, την διατήρηση σταθερής απόδοσης υψηλού επιπέδου και σωστές επιλογές κατά την διάρκεια ενός αγώνα, αλλά και σε άλλα σημαντικά ζητήματα που αφορούν στην αθλητική διατροφή.marmaras nea 2017

Ο Νίκος Κουνδουράκης που έχει σπουδάσει master εργοφυσιολογίας στο Liverpool, έχει κάνει διδακτορικό στην Ιατρική πάνω στην εργοφυσιολογία και στην αθλητική βιοχημεία, ανέφερε μεταξύ άλλων στους μικρούς σπουδαστές ότι «δεν πρέπει ποτέ να επαναπαύεσαι για αυτά που κάνεις, πρέπει πάντα να συνεχίζεις να κοιτάς μπροστά και ποτέ να μην απογοητεύεσαι με βάση το παρελθόν».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics