Breaking News
03 Ιουνίου 2017

Με πολλές απουσίες θα παραταχθει ο ΟΦΗ στο προτελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος και τελευταίο εκτός έδρας, με την Αναγέννηση Καρδίτσας στις 5 το απόγευμα της Κυριακής.

Η κρητικη ομάδα συμπλήρωσε με το ζόρι τη δεκαοχτάδα ενώ εκτός αποστολής έμειναν  οι τιμωρημένοι Κώτσιος, Χαντί, οι τραυματίες Δερμιτζάκης, Πουρτουλίδης, Φαζός, Μανιαδής και ο Ράντι, που βρίσκεται με την Εθνική της χώρας του (Ισημερινή Γουινέα).

Στα δυο τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος με Καρδίτσα και Αιγινιακό στο Ηρακλειο, ο ΟΦΗ θέλει ισάριθμες νίκες, ώστε να τερματίσει στην 4η θέση, που κατέχει σήμερα.

Την αποστολή του ΟΦΗ απαρτίζουν οι: Δάφκος, Στρέζος, Κιάσσος, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Βαλλιάνος, Οστοιτς, Αντουκόρ, Χίσι, Νάστος, Κοντογιάννης, Μπουρσέλης, Μιλοσάβλιεφ, Ογκμποε, Βουό, Βρεττός, Πάγκαλος, Μάνος.

marmaras nea 2017

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics