Breaking News
07 Ιουνίου 2017

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίστηκε και την Τετάρτη (7/6) η προετοιμασία του ΟΦΗ, για το παιχνίδι της Κυριακής (11/6) με τον Αιγινιακό, στο Γεντί Κουλέ, για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος Stoiximan Football league.

 

Ο Δημήτρης Μάνος, ο οποίος δεν προπονήθηκε την Τρίτη (6/6), λόγω ενός διαστρέμματος που υπέστη στον αγώνα με την Καρδίτσα (0-2), ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα της Τετάρτης και έτσι τέθηκε στην διάθεση του τεχνικού επιτελείου.

Ετσι η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Αιγινιακό, συνεχίζεται με σίγουρους απόντες τους Οστοιτς 9εχει άδεια γάμου, γιατί παντρεύεται), Ράντι (υποχρεώσεις με την Εθνική της χώρας του) και Πουρτουλίδη (τραυματίας).

Νε προπόνηση θα γίνει για τον ΟΦΗ, την Πέμπτη το πρωί.

marmaras nea 2017NEW

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics