Breaking News
12 Ιουνίου 2017

Σκόρ και θέαμα πρόσφερε ο ΟΦΗ στο φινάλε του πρωταθλήματος της Football league.

 

Κέρδισε τον Αιγινιακό με 6-1 στο Γεντί Κουλέ και τερμάτισε στην 4η θέση.

Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική, καθώς ο αντίπαλος ήρθε αποδεκατισμένος και με 13 παίκτες στο Ηράκλειο, για να βγάλει την… υποχρέωση, καθώς είχε εξασφαλίσει την κατηγορία.

Ετσι το μοναδικό ενδιαφέρον εστιάστηκε στον αριθμό των γκολ που θα έβαζε ο ΟΦΗ.

Τελικά ο ΟΦΗ σταμάτησε στα 6, εκ των οποίων το πρώτο που πέτυχε ο Μάνος μόλις στο 20ο δευτερόλεπτο του αγώνα, με ανάποδο ψαλίδι, ήταν από τα καλύτερα που έχει βάλει φέτος ο ΟΦΗ, αλλά και από τα καλύτερα που μπήκαν φέτος στο πρωτάθλημα της Football league.

O ΟΦΗ, είχε ξανά κεφάτο τον Βουό, ο οποίος έκανε χατ-τρίκ, ενώ από ένα έβαλαν ακόμη ο Χαντί και ο Μιλοσάβλιεφ.

Ο ΟΦΗ είχε και ένα δοκάρι με τον Κοιλιάρα (61’), ενώ οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το γκολ της τιμής με τον Γκατσολάρι στο 58’.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΦΗ (Ν. Παπαδόπουλος): Δαύκος, Κώτσιος, Νάστος, Μιλοσάβλιεφ, Βουό (74’ Μπουρσέλης), Χαντί, Μάνος, Κομεσίδης, Κοιλιάρας, Χίζι (60’ Κοντογιάννης), Κιάσσος (54’ Βρεττός).

Αιγινιακός (Ι. Βλάχος): Καραγκιόζης, Τσολακίδης (71’ Παπαδόπουλος), Παντεκίδης, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Παπουτσογιαννόπουλος, Γκατσολάρι, Μουκίδης, Ρανγκέλοφ (58’ Κυριλλίδης), Φασίδης, Ζγκούρη.

marmaras nea 2017NEW

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics