Breaking News
26 Ιουνίου 2017

Ο ΟΦΗ έπεσε στα μαλακά για τα επεισόδια στον αγώνα με τον Απόλλων καθώς τιμωρήθηκε  με πρόστιμο 6.300 ευρώ.

Βαρύ ήταν το κατηγορητήριο για τον ΟΦΗ και για όσα έγιναν στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα. Ωστόσο, η ομάδα του Ηρακλείου απέφυγε την τιμωρία της έδρας και τιμωρήθηκε με πρόστιμο 6.300 ευρώ. Αναλυτικά: «Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β' Εθνικής Κατηγορίας εξέδωσε την παρακάτω απόφαση: 1)    ΔΕΧΕΤΑΙ οτι η ΠΑΕ ΟΦΗ τέλεσε τις αποδιδόμενες σ' αυτή πειθαρχικές παραβάσεις. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ σ' αυτή τις κάτωθι χρηματικές ποινές: i) χρηματική ποινή, ποσού εξακοσίων (600) ευρώ και ii) χρηματική ποινή, ποσού έξι χιλιάδων (6.000) ευρώ. ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ συνολική χρηματική ποινή, ποσού έξι χιλιάδων τριακοσίων (6.300) ευρώ. (αγώνας με ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 29/4/2017)».

marmaras nea 2017NEW

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics