Breaking News
30 Ιουλίου 2017

Με μια φωτογραφία που ανέβασε στην επίσημη σελίδα της η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, στην οποία ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτης Τσάλος, πίνει καφεδάκι με τον προπονητή Νίκο Παπαδόπουλο και τους παίκτες  (Κοιλιάρας, Νάστος, Στρέζος), ουσιαστικά έδειξε ότι το πρόβλημα που είχε προκύψει τις προηγούμενες ημέρες με τα οφειλόμενα σε κάποιους παίκτες, οδεύει προς λύση και μάλλον ο ντόρος που έγινε ήταν υπερβολικός.

 

Ο Φώτης Τσάλος, που δεν έχει συμπληρώσει ακόμη ούτε ...μια εβδομάδα πρόεδρος, προσπαθεί καθημερινά να λύσει προβλήματα που υπάρχουν και έτσι συνέβη και με την περίπτωση αυτή.

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ θα έχει συναντήσεις και τις επόμενες μέρες με παίκτες, ώστε να έχει τακτοποιήσει όλα τα ζητήματα, πριν την αναχώρηση της ομάδας για το Καρπενήσι.

 «Πάμε, όλοι μαζί» σχολίασε ο πρόεδρος του ΟΦΗ, με νόημα, για το...πρωινό καφεδάκι με τον προπονητή και τους παίκτες.

Τα βλέμματα όλων στον ΟΦΗ είναι στραμμένα στην "πρώτη" της ομάδας που θα γίνει τη Δευτέρα (6.30μμ) στο Γεντί Κουλέ και θα είναι ανοιχτή για τον κόσμο.

Η επίσημη ενημέρωση του ΟΦΗ αναφέρει:

Μια μέρα πριν την ανοιχτή πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, που θα γίνει τη Δευτέρα (31/7, 6.30μμ) στο Γεντί Κουλέ, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτης Τσάλος, ήπιε καφεδάκι με τον προπονητή Νίκο Παπαδόπουλο και με παίκτες (Κοιλιάρας, Νάστος, Στρέζος).

 «Πάμε, όλοι μαζί» σχολίασε ο πρόεδρος του ΟΦΗ, με νόημα.

Στο παρεάκι με άρωμα ΟΦΗ, όπου το κλίμα ήταν εξαιρετικό συμμετείχε και ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας Κώστας Ζερβάκης.

Οι συζητήσεις του Φώτη Τσάλου με παίκτες, θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες, με στόχο μέχρι την αναχώρηση της ομάδας για το Καρπενήσι να έχουν λυθεί όλα τα θέματα, του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, ενημέρωσε ακόμη τον πρόεδρο του ΟΦΗ, για μεταγραφικά θέματα, αλλά  και την πορεία της προετοιμασίας.

Την Δευτέρα (6.30 μμ) στο Γεντί Κουλέ, θα γίνει η ανοιχτή για τους φιλάθλους πρώτη συγκέντρωση του ΟΦΗ.

Την Κυριακή (30/7) οι παίκτες του ΟΦΗ είχαν ρεπό.

Από τη Δευτέρα (31/7) οι προπονήσεις θα είναι διπλές.

marmaras nea 2017NEW

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics