Breaking News
10 Αυγούστου 2017


Στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι στο Καρπενήσι, ο ΟΦΗ αναδείχθηκε ισόπαλος με 2-2 με την Παναχαική, με την οποία θα τεθεί φέτος αντιμέτωπος στην Football league.

 

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, χρησιμοποίησε δυο διαφορετικές ενδεκάδες και έβγαλε τα πρώτα συμπεράσματα του για τον ΟΦΗ της φετινής χρονιάς, αν και είναι ακόμη πολύ νωρίς καθώς η κρητική ομάδα, έχει κάνει ουσιαστικά μια εβδομάδα προετοιμασία και έχει μπροστά της δυο μήνες (!) μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Η Παναχαική προηγήθηκε δυο φορές με τον Μωραίτη (16’, 31’), αλλά ο ΟΦΗ ισοφάρισε με τους Μάνο (21’) και Λεάλ (πεν. 73’).

Επόμενο φιλικό παιχνίδι για τον ΟΦΗ, αυτό με τα Τρίκαλα το Σάββατο 12 Αυγούστου.

H ενδεκάδα του ΟΦΗ στο πρώτο ημίχρονο: Στρέζος, Μπολάκης, Κοιλιάρας, Ποτουρίδης , Κομεσίδης, Νάστος, Πουρτουλίδης, Χαντί, Περογαμβράκης, Μάνος και Ογκμποε.

Η ενδεκάδα του ΟΦΗ στο δεύτερο ημίχρονο: Δερμιτζάκης, Σιώπης, Μονιάκης, Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης (68' Νηστικάκης), Νάστος (63' Πλευράκης), Ορτέγκα, Κουσκουνάς, Λεάλ, Οικονόμου (76' Κοντογιάννης), Μάρτος.

H ενδεκάδα της Παναχαικής: Σούλης, Στεργίδης, Φωτάκης, Ελευθεριάδης, Πολυχρόνης, Λουμπαρδέας, Μουστακόπουλος, Αντωνακόπουλος, Μπουτζίκος, Μακρυδημήτρης, Μωραϊτης.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

6’ Πρώτη καλή στιγμή για τον ΟΦΗ, στο φιλικό με την Παναχαική. Σέντρα του Χαντί, κεφαλιά του Μάνου, ο γκολκήπερ της Παναχαικής, έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.

9’ Απαντάει η Παναχαική. Σούτ του Μωραίτη, μπλοκάρει ο Στρέζος.

11’ Νέα καλή στιγμή για την Παναχαική. Κεφαλιά του Μωραίτη, η μπάλα λίγο άουτ.

16’ Το 0-1 για την Παναχαική. Διαγώνια μπαλιά του Φωτάκη και ο Μωραίτης με πλασέ έκανε το 0-1.

21’ Ο ΟΦΗ ισοφαρίζει. Κόρνερ του Πουρτουλίδη, ο Μάνος, στην καρδιά της άμυνας της Παναχαικής, κάνει το 1-1. Το πρώτο γκολ της σεζόν για τον ΟΦΗ, από τον παίκτη-έκπληξη της προηγούμενης χρονιάς!

31’ Το 1-2 για την Παναχαική. Ο Μωραίτης ξεπερνάει την αντίσταση του Ποτουρίδη και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

44’ Καλή στιγμή για τον ΟΦΗ. Σούτ του Περογαμβράκη, η μπάλα λίγο άουτ.

ΗΜΙΧΡΟΝΟ 1-2

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.

Νέα ενδεκάδα για το Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος κράτησε μόνο τους Νάστο και Ποτουρίδη.

Η ενδεκάδα του ΟΦΗ στο δεύτερο ημίχρονο: Δερμιτζάκης, Σιώπης, Μονιάκης, Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης, Νάστος, Ορτέγκα, Κουσκουνάς, Λεάλ, Οικονόμου, Μάρτος.

Νέα ενδεκάδα και για την Παναχαική στο δεύτερο ημίχρονο.

52' Καλή στιγμή για την Παναχαική στην κόντρα με τον Γκέσιο να πλασάρει και το Μονιάκη να διώχνει πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή τέρματος.

62’ Πλασέ του Γκέσιου, έδιωξε ο γκολκήπερ του ΟΦΗ Δερμιτζάκης.

73’ Ο ΟΦΗ κερδίζει πέναλτι με τον Λεάλ. Το εκτελεί ο ίδιος και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα και ο ΟΦΗ ισοφαρίζει σε 2-2.

80’ Καλή στιγμή για τον ΟΦΗ. Ο Κουσκουνάς βρήκε το Λεάλ ο οποίος σούταρε, αλλά ο γκολκήπερ της Παναχαικής, μπλόκαρε.

ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 2-2

H εδνεκάδα του ΟΦΗ στο Καρπενήσι.
ofi1925.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics