Breaking News
12 Αυγούστου 2017

Ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Παπαδόπουλος, σχολιάζοντας την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος, που έφερε τον ΟΦΗ αντιμέτωπο με Ηρακλή, Πλατανιά και Απόλλωνα Σμύρνης ανέφερε στην επίσημη σελίδα της ομάδας ofi1925.gr :

 

«Πρώτος στόχος του ΟΦΗ, είναι το πρωτάθλημα και η άνοδος στην Σούπερ Λίγκ. Το Κύπελλο για μας περνάει σε δεύτερη μοίρα. Όμως είμαστε ΟΦΗ και σε κάθε παιχνίδι θα πάμε για να διεκδικήσουμε τη νίκη.

Το καλό για μας είναι ότι θα δώσουμε ένα επίσημο παιχνίδι για το Κύπελλο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Football league.

Για την ώρα συνεχίζουμε την προετοιμασία μας και τη δουλειά μας. Όταν έρθει η ώρα θα ασχοληθούμε με τα παιχνίδια του Κυπέλλου».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics