Breaking News
15 Αυγούστου 2017

Στο φιλικό με τα Τρίκαλα (1-0), στο Καρπενήσι, άνοιξε… λογαριασμό για τον ΟΦΗ.

 

Ο Ισπανός εξτρέμ Αρμίτσε Ορτέγκα, με ένα εντυπωσιακό γκολ, χάρισε την πρώτη φετινή νίκη στον ΟΦΗ, αλλά πέτυχε και ο ίδιος το πρώτο του τέρμα, με την φανέλα της κρητικής ομάδας.

Γρήγορος, πολύ καλός στο ένας εναντίον ενός και δημιουργικός από το δεξί  «φτερό» της άμυνας του ΟΦΗ, ο Αρμίτσε Ορτέγκα, ήρθε φέτος στον ΟΦΗ, με σκοπό να του δώσει στοιχεία που του έλειπαν από το επιθετικό κομμάτι.

Οι πρώτες εντυπώσεις από την εικόνα του παίκτη, είναι άκρως θετικές.

Και ο ίδιος όμως δείχνει ικανοποιημένος από την επιλογή του να επιστρέψει στην Ελλάδα (είχε αγωνιστεί παλαιότερα και στο Λεβαδειακό) και τον ΟΦΗ.

Όπως τονίζει ο Αρμίτσε Ορτέγκα με δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr

«νομίζω ότι έχω κάνει πολύ καλή επιλογή. Ο ΟΟΦΗ είναι μια ιστορική και μεγάλη ομάδα της Ελλάδας και τα έχει όλα για να βρίσκεται στην πρώτη κατηγορία. Για το λόγο αυτό ήρθα και εγώ. Για να τον βοηθήσω να πετύχει αυτό το στόχο.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτά που έχω συναντήσει μέχρι τώρα. Από τους συμπαίκτες μου, την ομάδα, τον προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή. Όλα είναι πολύ καλά».

Ο Ορτέγκα, είναι χαρούμενος που πέτυχε και το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΟΦΗ.

Όπως επισημαίνει «το χάρηκα πολύ και για μένα, αλλά περισσότερο για την ομάδα. Με τα Τρίκαλα, είχαμε καλύτερη εικόνα από ότι στο πρώτο φιλικό με την Παναχαική. Είναι ακόμη νωρίς όμως. Θα γίνουμε πολύ καλύτεροι και όταν αρχίσει το πρωτάθλημα, θα είμαστε πανέτοιμοι. Για μένα το σημαντικό είναι να βοηθάω την ομάδα, με κάθε τρόπο σε κάθε παιχνίδι. Είτε με γκολ, είτε με κάποια ασίστ. Στόχος μου είναι η ομάδα να κερδίζει. Αυτό είναι το σημαντικό».

Ο Ορτέγκα αναφέρθηκε και στη δουλειά που γίνεται στο Καρπενήσι.

«Δουλεύουμε πολύ στη φυσική κατάσταση και αυτό είναι σημαντικό. Κάνουμε σκληρή δουλειά εδώ στο βουνό, για να έχουμε δυνάμεις και αυτοπεποίθηση στο υπόλοιπο της χρονιάς. Επίσης μαθαίνουμε ο ένας τον άλλο και γινόμαστε ομάδα».

Οσο για το δικό του στόχο, o Oρτέγκα τονίζει «περιμένω πως και πώς να αρχίσει το πρωτάθλημα! Όχι μόνο εγω αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά. Πιστεύω ότι έχουμε καλή ομάδα και αυτό θα φανεί στα επίσημα παιχνίδια».

marmaras nea 2017NEW

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics