Breaking News
17 Αυγούστου 2017

H παρουσία του Νίκου Παπαδόπουλου στον πάγκο του ΟΦΗ, αποτελεί εγγύηση για όλους, τονίζει ο Ηλίας Κώτσιος.

 

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας σε συνέντευξη του στην ιστοσελίδα FL News, μίλησε για την φετινή προσπάθεια του ΟΦΗ, την ομάδα που έχει χτιστεί, τη σοβαρή και οργναωμένη δουλειά που γίνεται στην προετοιμασία, το δικό του ρόλο στο πόστο του τεχνικού διευθυντή, αλλα και το πρωτάθλημα της Football league.

Αναλυτικά οι πιο σημαντικές αναφορές του Ηλία Κώτσιου στη σελίδα Football leaguenews.gr:

Πόσο σημαντικό είναι το γεγονός πως έμεινες στην οικογένεια του ΟΦΗ;
«Ήταν κάτι που ήθελα πάρα πολύ. Να μείνω στην οικογένεια του ΟΦΗ και να βοηθήσω από ένα άλλο πόστο. Σίγουρα είναι κάτι διαφορετικό για μένα, με περισσότερες απαιτήσεις, εκτός αγωνιστικού χώρου, όμως είμαι αισιόδοξος και θα βάλω τα δυνατά μου για να κάνω το καλύτερο δυνατό για την ομάδα».
Τι σημαίνει ο ΟΦΗ για εσένα;
«Ο ΟΦΗ είναι η ομάδα που με βοήθησε να παρουσιαστώ στο ελληνικό κοινό, μου έδωσε την δυνατότητα και τα εφόδια να κάνω μια αξιοπρεπή καριέρα και να αγωνιστώ σε αρκετές πολύ καλές ομάδες. Είναι η ομάδα που την νιώθω οικογένεια μου, γιατί και η γυναίκα μου είναι από την Κρήτη. Για εμένα ο ΟΦΗ είναι όλη μου η ζωή».
Πόσο διαφορετικό είναι το να είσαι τεχνικός διευθυντής σε σύγκριση με τον ρόλο του ποδοσφαιριστή;
«Δεν είναι απλώς διαφορετικά, είναι τελείως άλλο πράγμα. Είναι άλλο να είσαι ποδοσφαιριστής και άλλο να απέξω και να ασχολείσαι με όλα τα άλλα για να νιώθει άνετα ο ποδοσφαιριστής. Είναι πιο χρονοβόρο, έχει περισσότερες ευθύνες, και ασχολείσαι με πολλά διαφορετικά πράγματα. Αντίθετα, όταν είσαι ποδοσφαιριστής ασχολείσαι μόνο με την προπόνηση σου».
Πως έχουν κυλήσει αυτές οι πρώτες ημέρες στο νέο σου πόστο;
«Με πολλές ώρες δουλειάς, γιατί πρέπει να διεκπεραιώσει αρκετά πράγματα για την ομαλή λειτουργία της ομάδας. Με αρκετό άγχος και πίεση από πολλές διαφορετικές πλευρές, ώστε να είσαι έτοιμος για κάθε εμπόδιο που παρουσιάζεται».
Ανέλαβες την θέση του τεχνικού διευθυντή με την προηγούμενη διοίκηση, όμως και η νέα διοίκηση σε εμπιστεύεται. Αισθάνεσαι δικαιωμένος;
«Εγώ είμαι διαθέσιμος για τον ΟΦΗ. Μου αρέσει να δουλεύω εδώ. Χαίρομαι που μου δείχνουν εμπιστοσύνη. Το μόνο που θέλω είναι να βοηθάω την ομάδα και το μόνο που ζητάω είναι να δουλεύουμε αρμονικά».
Υιοθετείτε τον τίτλο του φαβορί για την άνοδο που δίνουν πολλοί στον ΟΦΗ;
«Και μόνο η λέξη ΟΦΗ δημιουργεί ένα πολύ μεγαλύτερο βάρος και στους παίκτες και σε όλους μας, γιατί είναι συνυφασμένη με μεγάλα πράγματα, με μεγάλες επιτυχίες. Σίγουρα η θέση του ΟΦΗ είναι στην Super League. Σαν μεγάλη ομάδα πρέπει να είμαστε το φαβορί, όμως αυτό προϋποθέτει πολύ δουλειά, μεγάλη πειθαρχεία, επιμονή και υπομονή, για να τα πετύχουμε όλα αυτά μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Και πέρσι είμαστε φαβορί, όμως δυστυχώς τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που έπρεπε»
Πως βλέπεις την δουλειά που γίνεται μέχρι στιγμής στην προετοιμασία;
«Γίνεται σοβαρή και οργανωμένη δουλειά. Πρέπει να χτίσουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, γιατί έχουμε μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά. Ακολουθεί ένα δύσκολο πρωτάθλημα, όμως πρέπει να είμαστε έτοιμοι γιατί το τέλος της σεζόν θα πρέπει να μας βρει στην Super League».
Δύο λόγια για τον Νίκο Παπαδόπουλο...
«Είναι ένας προπονητής που έχει αγαπήσει τον ΟΦΗ. Έχει παίξει χρόνια στην ομάδα, ενώ έδειξε την αγάπη του και αυτό το καλοκαίρι, απορρίπτοντας πολλές προτάσεις για να παραμείνει στην Κρήτη. Βγάζει εμπιστοσύνη και στον κόσμο αλλά και σε πολλούς ποδοσφαιριστές που ήρθαν στην ομάδα. Αποτελεί εγγύηση για όλους μας και ευελπιστώ πως τα αποτελέσματα να είναι τόσο καλά ώστε να δικαιωθεί και ο ίδιος αλλά και όλοι μας».
Τι να περιμένει ο κόσμος του ΟΦΗ ενόψει της νέας σεζόν;
«Ο κόσμος αυτό που πρέπει να περιμένει είναι η άνοδος. Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι να είμαστε τόσο καλά, ώστε οι παίκτες μας να δείχνουν στον αγωνιστικό χώρο πόσο πολύ επιθυμούν την άνοδο».
ofi1925.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics