Breaking News
19 Αυγούστου 2017

Με τη φράση "ο ΟΦΗ ανήκει στα σαλόνια της Α' Εθνικής" ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, με συνέντευξη του στην ιστοσελίδα parapolitikakritis.gr έδωσε το στίγμα του για τα άμεσα σχέδια του στην κρητική ομάδα, ένα περίπου μήνα μετά την ανάληψη της προεδρίας της ΠΑΕ.

 

Το σύνθημα του είναι "πάμε όλοι μαζί" και κάλεσε τον κόσμο του ΟΦΗ, αλλά και επιχειρηματίες της πόλης να στηρίξουν την προσπάθεια που γίνεται, με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας, με την αγορά μετοχών (μίνιμουμ ποσό κατάθεσης 3 χιλιάδων ευρώ), αλλά και την συμμετοχή στην κάρτα μέλους του ΟΦΗ (με 10 ευρώ έκαστος), η οποία θα κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες και θα παρέχει σημαντικά προνόμια στους κατόχους.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του κ. Φώτη Τσάλου:

-Τι ήταν αυτό πού σας ώθησε να ασχοληθείτε και να αναλάβετε την προεδρία της ΠΑΕ Ο.Φ.Η 1925;

Αυτο που με ώθησε ήταν η ομάδα να παραμείνει σε κρητικά χέρια και κρητικούς επιχειρηματίες. Η ομάδα της καρδιάς μας, να παραμείνει σε κρητικά χέρια.

-Οι πρώτες κινήσεις που κάνατε οταν αναλάβατε την ομάδα, ποιες ήταν;

Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να κλείσω το θέμα με τον προπονητή Νίκο Παπαδόπουλο.Το Nίκο Παπαδόπουλο τον στηρίζω και έχει αποδείξει ότι θα κάνει πολύ καλή δουλειά.

-Ποιός είναι ο στόχος της ομάδας και οι προσωπικοί σας στόχοι;

Η ομάδα πρέπει να βρίσκεται στα σαλόνια της Α΄Εθνικής. Να αναδείξουμε μέσα απο τiς δικές μας δυνάμεις την ομάδα. Oλοι για την ομάδα, αυτό είναι το σύνθημα μου.

-Πως βλέπετε τα πράγματα στην Ε.Π.Ο;

Πολύ παράξενα και να βάλουν όλοι νερό στο κρασί τους,να σταματήσουν η κόντρες,να αφήσουν τα εγώ και να κοιτάξουν όλοι το εμείς, για το καλό του αθλητισμού.

-Ένα σχόλιο για την καρατόμηση των κρητικών διαιτητών από τους πίνακες της Super League;

Απαράδεκτο,θα έπρεπε να αναδείξουν και άλλους και όχι να κόψουν. Αυτή τη στιγμή στη Κρήτη βρίσκονται oi καλύτερες ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.

-Ένα μήνυμα για τον κόσμο του Ο.Φ.Η;

Ήρθε η ώρα το όλοι μαζί το σύνθημα ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να το κάνουμε πράξη, να στηρίξουμε όλοι μαζί την προσπάθεια, διοίκηση,κόσμος, παίκτες, μέτοχοι, να γίνουμε μία γροθιά να βοηθήσουμε την προσπάθει,α να ανέβει η ομάδα, έμπρακτα και όχι με λόγια.

Aυτό θα γίνει αγοράζοντας μετοχές από τις τράπεζες, με ένα μίνιμουμ ποσό 3 χιλιάδων ευρώ που υπάρχει, αγοράζοντας εισιτήρια διαρκείας που έχουν ήδη κυκλοφορήσει, αλλά και μέσα απο την κίνηση με την κάρτα μέλους του ΟΦΗ, που θα κυκλοφορήσει της επόμενες ημέρες και για την οποία με 10 ευρώ ο καθ’ ένας θα γίνεται μέλος του ΟΦΗ και θα απολαμβάνει σημαντικά προνόμια.

Για όλα αυτά που σχεδιάζουμε, θα ενημερωθεί έγκαιρα ο κόσμος του ΟΦΗ το επόμενο διάστημα.

Όλα αυτά πραγματικά γίνονται, για να είμαστε δυνατοί.

Και θέλω να κλείσω με αυτό. Παραμένω ένα απλό λαικό παιδί που όποιος θέλει μπορεί να έρθει στο γραφείο μου να μου χτυπήσει την πόρτα μου, να μπει και να μου πει της προτάσεις και το όραμα που έχει για την ομάδα.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics