Breaking News
21 Αυγούστου 2017

O 24χρονος Γάλλος μέσος Jerome Simon, βρίσκεται στο Ηράκλειο και θα δοκιμαστεί από το Νίκο Παπαδόπουλο, στις προπονήσεις του ΟΦΗ.

 

Ο τεχνικός της κρητικής ομάδας, θα είναι εκείνος που θα αποφασίσει το αν ο Γάλλος μέσος, που αγωνίζεται στις θέσεις «6» και «8» που αναζητάει ενίσχυση ο ΟΦΗ, έχει τις προυποθέσεις για μια θέση στο ρόστερ της ομάδας.

Ο Jerome Simon γεννήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου 1993, έχει ύψος 1.79μ., ενώ έχει αγωνιστεί σε ομάδες της Γαλλίας και του Βελγίου (Grenoble U19, Monpellier B’, Le Pontet, Re Virton).

*Οι παίκτες του ΟΦΗ επιστρέφουν την Τρίτη (22/8) το απόγευμα στις προπονήσεις, μετά το διήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Νίκος Παπαδόπουλος, μετά την επιστροφή από το Καρπενήσι.

Στην φωτογραφία ο Γάλλος μέσος Jerome Simon, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτη Τσάλο, στην άφιξη του στο Ηράκλειο.
ofi1925.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics