Breaking News
21 Αυγούστου 2017


Μετά από 12 μέρες στο Καρπενήσι (7-19/8), σκληρής δουλειάς, προπονήσεων και τριών φιλικών αγώνων (ΟΦΗ-Παναχαική 2-2, ΟΦΗ-Τρίκαλα 1-0, ΟΦΗ-Κισσαμικός 1-0), η αποστολή του ΟΦΗ επιστρέφει στην βάση της για το τρίτο στάδιο της προετοιμασίας, περιμένοντας την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών της υποχρεώσεων σε πρωτάθλημα Football league και Κύπελλο Ελλάδος.

 

Το Σάββατο (19/8) το πρωί, η αποστολή του ΟΦΗ, προπονήθηκε για τελευταία φορά στο Καρπενήσι και το μεσημέρι αναχώρησε για την επιστροφή στην Κρήτη, όπου την περιμένει το τελικό μοντάρισμα της ομάδας, αλλά και νέα φιλικά παιχνίδια, με την Ομόνοια Λευκωσίας (27/8) στο Γεντί Κουλέ, με τον Πλατανιά στα Χανιά (2/9), τον Ερμή Ζωνιανών στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο στις 6/9, τον Κισσαμικό στο Γεντί Κουλέ στις 9/9, ενώ θα γίνουν και άλλα φιλικά παιχνίδια, ανάλογα με την ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος της Football league.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του Νίκου Παπαδόπουλου, οι παίκτες του ΟΦΗ θα έχουν ρεπό την Κυριακή και τη Δευτέρα και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τρίτη (22/8).

H αναμνηστική φωτογραφία είναι απο την αναχώρηση της αποστολής του ΟΦΗ απο το ξενοδοχείο ΜΟΝΤΑΝΑ στο Καρπενήσι, όπου παρέμεινε για 12 μέρες.

ofi1925.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics