Breaking News
26 Αυγούστου 2017

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Δήμο Φαιστού, την ομάδα του ΑΟΤυμπακίου, αλλά και τον φίλαθλο κόσμο της Μεσαράς, για την φιλόξενη υποδοχή, στο φιλικό που έγινε την Πέμπτη (24/8) στο γήπεδο Τυμπακίου.

 

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα συνεχίσει να επισκέπτεται περιοχές του Ηρακλείου και της Κρήτης, όπου υπάρχει έντονο το στοιχείο της ομάδας μας.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 καλεί τον φίλαθλο κόσμο της Μεσαράς να συνεχίσει να στηρίζει τον ΟΦΗ όπως κάνει μέχρι σήμερα και τους περιμένουμε στο Γεντί Κουλέ, στα παιχνίδια της ομάδας μας, για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ!

Η φωτογραφία είναι από το δείπνο της διοίκησης του ΑΟ Τυμπακίου στον φιλόξενο χώρο του «Café Nobel 33» του Γιάννη Φασομυτάκη.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics