Breaking News
28 Αυγούστου 2017

H ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 προσέφερε σε όλους τους φιλάθλους του ΟΦΗ δωρεάν την μετάδοση του αγώνα ΟΦΗ-Ομόνοια Λευκωσίας μέσα από την επίσημη σελίδα της ομάδας ofi1925.gr.

 

Η μετάδοση ήταν μια προσφορά του Διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στους φιλάθλους του ΟΦΗ και αποτελεί μια ακόμη ενέργεια της σημερινής διοίκησης της ΠΑΕ για τον ΜΕΓΑΛΟ κόσμο του ΟΦΗ.

Μέσα απο την επίσημη σελίδα της ομάδας, ofi1925.gr οι φίλαθλοι του ΟΦΗ, απο όλο τον κόσμο είχαν την ευκαιρία να δουν ζωντανά όλο το φιλικό παιχνίδι με την Ομόνοια Λευκωσίας (1-1).

ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ για να κάνουμε πράξη τα όνειρα μας για τον ΟΦΗ!

Το παιχνίδι καλύφθηκε ζωντανά με διαδικτυακή εικόνα μέσα από την επίσημη σελίδα της ΠΑΕ, ofi1925.gr και όσοι δεν το είδατε έχετε την ευκαιρία να το δείτε!

Πατήστε στο παρακάτω LINK για να παρακολουθήσετε ζωντανά την ΟΛΗ αναμέτρηση ΟΦΗ-Ομόνοια Λευκωσίας που έγινε Γεντί Κουλέ.

https://www.youtube.com/watch?v=95o0cRdgIHI
ofi1925.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics